5a edició de la Montsec Ultra Trail i la Marató del Montsec

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
La 5a edició de la Montsec Ultra Trail i la Marató del Montsec preveu arribar als 280 participants
 
Un 80% dels participants vénen de fora de Catalunya, com País Basc, Eivissa, Galicia, Andalusia, Madrid, Portugal o França
 
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la 5a Montsec Ultra Trail (MUT2017) i la 5a Marató del Montsec, que se celebraran els dies 21 i 22 d’abril a Àger. Es tracta de dues proves totalment consolidades que aquest any reuniran 280 participants, 80 que faran la Ultra Trail i uns 200 que s’han inscrit a la marató.
 
 
L’acte de presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; de l’alcalde d’Àger, Lluís Ardiaca; del director de la Montsec Ultra Trail, Dani Delgado, i dels representants de l’organització, Leonor Cunillera i Natxo Camins.
 
La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta cursa d’alta muntanya que promou salut i dóna a conèixer un paisatge de gran bellesa com és el Montsec, segons ha explicat el diputat Eloi Bergós.
 
Divendres, 21 d’abril, se celebrarà la Montsec Ultra Trail de 106 km i 7.200 metres de desnivell positiu i dissabte, 22 d’abril, es farà la Marató del Montsec de 46 km i 2.800 metes de desnivell positiu.
 
Una de les característiques de la Ultra és que es fa de nit, ja que els corredors surten a les 22 hores. Una de les representants de l’organització, Leonor Cunillera, ha afirmat que es tracta d’una cursa molt especialitzada i exigent només apta per a persones amb una elevada preparació.
 
El director de la Montsec Ultra Trail, Dani Delgado, ha remarcat que la Montsec Ultra Trail va ser triada l’any passat com la quarta millor cursa d’un total de 26 i l’objectiu és continuar millorant per arribar a ser la número u.
 
L’alcalde d’Àger, Lluís Ardiaca, ha assenyalat que aquest any per primera vegada tant la Ultra Trail com la Marató sortiran del claustre de la Col·legiata Sant Pere d’Àger.
 
Un 80% dels participants de la cursa vénen de fora de Catalunya, com País Basc, Eivissa, Galicia, Andalusia, Madrid, Portugal o França.
 
Una setantena de voluntaris col·laboren per organitzar les dues proves.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 248 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×