EL CONSELL DEL JUSSÀ A L’ACTE COMMEMORATIU DELS 40 ANYS DE FGC

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL CONSELL DEL JUSSÀ A L’ACTE COMMEMORATIU DELS 40 ANYS DE FGC

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha estat present en l’acte de commemoració celebrat en motiu dels 40 anys de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet,  el president de FGC, Ricard Font i el president i el vicepresident del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol i Antoni Flores, respectivament.

En el marc de la trobada des del Consell Comarcal s’ha valorat positivament la gestió que s’està duent a terme tant de les pistes d’hivern com  de la línia de la Pobla de Segur, traslladant també la necessitat de millorar les combinacions horàries, en la que ja s’està treballant.  

Així doncs, es  pretén facilitar els enllaços amb altres trens d’alta velocitat  per accedir a localitats més grans com poden ser Barcelona o Madrid i alhora, optimitzar més el servei i fomentar l’ús del transport públic entre els usuaris del Pallars Jussà.

Finalment, en un ambient distès, també s’ha traslladat la petició sobre  la necessitat d’arranjar el port de Comiols, per tal de millorar les comunicacions i l’accés als diferents nuclis. En aquest sentit, Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal, ha dit que les comunicacions són un dels eixos clau per al desenvolupament econòmic i social d’un territori i a més, aquesta petició  ja comptava amb el suport unànim dels alcaldes i alcaldesses de la  comarca en l’anterior legislatura.

40 ANYS DE FGC
EL CONSELL DEL JUSSÀ A L’ACTE COMMEMORATIU DELS 40 ANYS DE FGC
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 144 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×