3er VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

3er VAL D’ARAN WALKING FESTIVAL – Pirineus

Del 5 al 12 de Juliol de 2020 – Val d’Aran – Pirineus – Lleida

Ja estan obertes les inscripcions !!!!Ja tenim el programa del 3er Val d’Aran Walking Festival que se celebrés del 5 al 12 de Juliol de 2.020, en el que com a novetat podreu veure cada ruta amb un programa en 3D que us ensenya l’itinerari i ajudés a escollir cada ruta en funció dels diferents nivells de dificultat, per poder gaudir més de cadascuna. El Festival, en tan sols dos anys, ha aconseguit situar-se com a referència, no només dels Festivals de Senderime dels Pirineus, sinó també dels 19 festivals que es celebren a Espanya. Als habituals participants de totes les zones d’Espanya, aquest any tindrem l’assistència de senderistes de França, Portugal, Itàlia, i Regne Unit.

Camins amb el suport de l’Club Alpi Aranes presenten novetats en el programa d’aquest any, en què hi haurà més rutes de senderisme per a tot tipus de nivell, i mes visites culturals i gastronòmiques dels productes de la marca de garantia Val d’Aran:

• Les Fonts de la Garona, on farem rutes en els Llacs de Saboredo, al Pla de Beret i els Uelhs deth Joeu, els tres naixements de el Rio Garona.
• El Territori miner de la Val d’Aran, visitant la Mina Victòria a Arres i el seu nou Centre d’Interpretacion, i les zones mineres de Liat.
• Els Senderisme i Miradors de Quate Locs, fent diverses rutes a la Vall de Toran i Canejan, el bosc de Carlac a Bausen. la combinació de cultura i aigües termals a Les i les sensacions d’una ruta nocturna a Bossost on gaudirem de la nova il·luminació de la cova i de el castell.
• I en el magnífic espai de la Vall de l’Artiga de Lin, amb el Centre d’Interpretacion i el nou Refugi guardat del Pla de l’Artiga, coneixerem els llacs de l’Coth deth Horo i de l’Malh donis Pois (Forcanada).
• I noves ascensions a muntanyes com el Tuc de Ratera, donant la opció de dormir en un refugi de muntanya, El Tuc de Pa i el Mauberme entre d’altres.
• Tallers de Plantes, fauna de la Val d’Aran amb visites a l’Aran Park, les Rutes de l’Romanico, la nit de les Bruixes en lluna plena, seran algunes de les activitats que completaran el programa, que acabarem amb la marxa a Naut Aran el dissabte i el menjar amb festa de cloenda a Salardu.

El Festival està patrocinat per Foment de Torisme Val d’Aran, Conselh Generau d’Aran i Ajuntament de Naut Aran. Compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Vielha, Bossòst i Les, Museus de la Val d’Aran, artesans i productors de la vall i diverses empreses esportives. També les Federacions de Muntanya, Espanya i Europea, així com l’organisme IDAPA i el Parc Nacional d’Aigüestortes.

3er Val d'Aran

Informació i reserva:   CAMINS – festival@camins.net    Telefons:  973,64.24.44 – 616.33.56.91 – Avenida Pas d’Arro, 5 – Bajos.    www.camins.net

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 753 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×