ACTE DE LLIURAMENT DE GUARDONS DEL 33è PREMI TURÍSTIC INTERNACIONAL “PICA D’ESTATS” DE PREMSA, RÀDIO, TELEVISIÓ I INTERNET

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ACTE DE LLIURAMENT DE GUARDONS DEL 33è PREMI TURÍSTIC INTERNACIONAL “PICA D’ESTATS” DE PREMSA, RÀDIO, TELEVISIÓ I INTERNET

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida lliurarà aquest divendres, 28 d’abril, a les 11.30 hores els guardons del 33è Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. La cerimònia tindrà lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

El president de la corporació, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, presidiran el lliurament dels guardons. L’acte tindrà l’assistència dels premiats en les diferents categories del certamen, així com una representació dels membres del jurat, encapçalats per la presidenta de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Laura Alcalde.El jurat del 33è Premi “Pica d’Estats” va estar format per destacats professionals del món de la comunicació. El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, va presidir el jurat i en van formar part com a vocals els/les periodistes Francesc Canosa, Santiago Costa, Josep Cuní, Pepa Fernández, Lluís Foix, Teresa Macià, Mariano Palacín, i Laura Alcalde. El cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de TurismeJuli Alegreva actuar com a secretari del jurat.

El premi ha destacat enguany, una vegada més, tant per la qualitat dels treballs presentats com per la diversitat dels temes i dels àmbits geogràfics tractats. 

Les 8 categories del premi són: premsa escrita d’informació general, premsa especialitzada en viatges i turisme, ràdio, televisió, premsa internacional (al millor treball publicat o emès a l’estranger), reportatge fotogràfic, Internet (portals informatius multimèdia) i, finalment, un altre adreçat al millor treball dels mitjans de comunicació locals de les Terres de Lleida.

La relació de periodistes i treballs premiats són els següents:

1.- Premi Especial a la categoria de Premsa escrita d’informació general per a l’article: “Por las riberas del Segre. Brindis en la colina del vino”, publicat al diari El País.   Autor: Carlos Pascual Gil.

2.- Premi de Premsa especialitzada en viatges i Turisme per a l’article: El romànic a l’alt país d’Urgell”,publicat a la revista Descobrir Catalunya. Autor: Albert Villaró Boix.

3.- Premi de Premsa internacional per al programa televisiu: Food Safari Catalunha chapter 1”, emès per Globo TV del Brasil. Autor: Paulo Coelho Machado Neto.

4.- Premi de Televisió per al programa: “Volando Voy. El Pallars Jussà”, de Zanskar Producciones SL, conduït per Jesús Calleja i emès per la cadena Cuatro.

5.- Premi de Ràdio per al programa: “Noguera 432, territori d’ermites”, emès per Ràdio Balaguer. Autors:Nil Ortiz Baldomà Clara Adsuar Cortés.

5.- Premi de Fotografia per al reportatge gràfic: “La roda de la vida comença a Llessui”, publicat a la revista La Mira. Autor: Jordi Borràs Abelló. 

7.- Premi d’Internet per a la sèrie d’articles sota el títol “Joc de Dames publicats a lavanguardia.com.Autora: Rosa Matas López. 

8.- Premi per als Mitjans de comunicació locals de les Terres de Lleida per al treball: “De Turisme per les Garrigues”, publicat al periòdic escolar bimensual Som Canalla i elaborat de forma coral per la comunitat educativa de la comarca de les Garrigues sota la coordinació del periodista Xavier Franch

33è PREMI TURÍSTIC
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 214 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×