28è CONGRÉS DE FIRES DE CATALUNYA A LA SEU D’URGELL, PRESENCIAL I AMB NOU FORMAT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

28è CONGRÉS DE FIRES DE CATALUNYA A LA SEU D’URGELL, PRESENCIAL I AMB NOU FORMAT

CORALÍ CUNYAT, PRESIDENTA DE LA FEFIC: ” LES FIRES JA NO SERAN COM ABANS, PERÒ CONTINUARAN SENT INDISPENSABLES PER A L’ECONOMIA DEL NOSTRE PAÍS”.

El Congrés de les Fires de Catalunya és la gran trobada de formació de les fires catalanes, però també el moment de retrobar-se amb els companys i companyes presencialment després del congrés virtual de l’any passat.

La Seu d’Urgell ha hagut d’esperar un any  a celebrar aquesta gran esdeveniment per a la  gent de les fires, finalment  serà el dijous 25 i el divendres 26 de novembre al Centre Cultural Les Monges. La Seu d’Urgell ha reeixit amb les seves fires (Sant Ermengol amb la Fira dels Formatges Artesans del Pirineu, el Mercat Medieval dels Canonges, El Festival del Joc del Pirineu…) i això la converteix en seu per mèrits propis.

FER PINYA

L’eslògan d’aquesta edició adquireix especial rellevància: “Fem pinya” i un subeslògan no menys eloqüent: “Innovació i creativitat. Repensem les fires! I no hi ha per menys, després del que s’ha patit també en l’àmbit firal, cal fer pinya i repensar les fires.

28è CONGRÉS DE FIRES
28è CONGRÉS DE FIRES

CANVI DE FORMAT

Serà un Congrés encara amb mascareta i amb  un nou format. Fins ara, els congressos es basaven molt en conferències d’una hora i intervencions finals dels participants. Aquesta vegada les ponències no superaran la mitja hora i es tracta de potenciar el debat dels congressistes entorn del tema que s’ha exposat. Serà un congrés més proactiu on les experiències de tothom es posaran damunt de la taula de debat, s’aconseguirà una experiència de congrés gammificada, es tracta d’aplicar tècniques d’aprenentatge que traslladen la mecànica dels jocs a l’àmbit professional.

Hi haurà dos enfocaments a l’hora de treballar: un sectorial sobre reptes propis de cada sector i un altre, el transversal, reptes generals que han d’afrontar les fires. En el primer cas, s’abordaran el sector industrial, multisectorial, gastronòmic i artesania. En el cas dels reptes generals estem parlant de digitalització, sostenibilitat  i experiència a les fires.

Al mateix temps, en diferents moments del Congrés i com si es tractés d’un joc, es crearà una fira des de zero.

Els grups de treball seran reduïts, de 8 persones. La coordinació d’aquest congrés serà responsabilitat de Carme Sáez i Elisenda Currius de la consultora Thinquery.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 85 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×