1a Trobada de Centres educatius de Mollerussa

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Més de 600 alumnes protagonitzaran la 1a Trobada de Centres educatius de Mollerussa.

  • L’activitat s’inclou en el marc de Mollerussa Capital de la Sardana 2016 i com a previ a la Cloenda dels cursos “Saltem i Ballem”.

Aquest divendres 1 d’abril, els més de 600 alumnes de tots els centres escolars i de totes les edats de la nostra ciutat que han participat del programa “Saltem i Ballem” d’ensenyament de la sardana, es trobaran a 2/4 de 10 del matí a la Plaça de l’Ajuntament i seguidament amb cercavila es dirigiran al pavelló 11 de setembre situat en el Parc Municipal.

A la plaça els alumnes se’ls hi lliurarà una identificació i una polsera de la capital. A les 10 del matí, en cercavila, acompanyats de gegants i grallers es dirigiran al Pavelló 11 de setembre, on l’organització els obsequiarà amb un tall de coca i xocolata. Posteriorment s’iniciarà el programa de la jornada en la que hi participaran tots els alumnes inscrits i que inclou cant coral, audició de música a càrrec de l’Escola de Música de Mollerussa, i com no, demostració de galop i ballades de sardanes perquè tots els nens i nenes puguin demostrar tot l’après al llarg de les sessions del Saltem i Ballem.

Concurs “Cartell de l’Aplec”.

En el transcurs de la trobada, es lliuraran els premis al millor cartell per l’Aplec de la Sardana d’aquesta edició. El concurs, distribuït en tres categories, premiarà el millor treball de cada grup i un dels seleccionats serà el cartell que representarà l’Aplec de Mollerussa del pròxim 28 de maig de 2016.

Mollerussa Capital de la Sardana agraeix a tots els centres educatius de la nostra ciutat la seva participació, contribució i suport als actes de la capitalitat i a la introducció de l’ensenyament de la sardana en les seves aules. També el suport rebut en tot moment per “Mollerussa Pla Educatiu d’Entorn” i pel Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell que han bolcat tots els seus esforços perquè l’ensenyament de la sardana fou un pilar fonamental de la seva capitalitat.

Participació en la Trobada de Puntaires.

El diumenge 3 d’abril Mollerussa Capital de la Sardana serà present amb una carpa de promoció en la 19a Trobada de Puntaires organitzada per l’associació Albada. L’Agrupació Sardanista de Mollerussa i l’Associació Albada sempre han col·laborat de forma conjunta en moltes activitats i en aquesta ocasió l’Albada es suma als actes de la capitalitat.

Agenda sardanista abril 2016

El mes d’abril ve carregat d’actes sardanistes. Us fem un petit avanç per si és del vostre interès publicar-lo en les vostres agendes.

1 d’abril

Trobada de Centres Educatius de Mollerussa.

Plaça de l’Ajuntament i Pavelló 11 de setembre

3 d’abril

Trobada de Puntaires

Pavelló Firal

16 d’abril

Cloenda Saltem i Ballem infantil

Bellpuig Cobla

5 de la tarda. Parc Municipal i Pavelló Poliesportiu

23 d’abril

Diada de Sant Jordi en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Cobla Lo Castell

Amb el suport de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila

27 d’abril

Ballada de Sardanes

Diada de la Mare de Déu de Montserrat

Cobla Jovenívola d’Agramunt

2/4 de 7 de la tarda Ofrena floral a l’Església de Sant Jaume

7 de la tarda. Ballada a la Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 3 Vots
Loading... - 736 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×