L’Escola de Pastors obre el període d’inscripcions per la 16a edició 

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Escola de Pastors obre el període d’inscripcions per la 16a edició 

Les inscripcions per a formar part de la 16a edició de l’Escola de Pastors i Pastores estaran obertes fins a de mes. Un projecte que pretén formar, sota una visió agroecològica, una nova pagesia que sigui el relleu generacional del sector primari a Catalunya.  

Les persones que es vulguin formar a l’Escola de Pastors i Pastores, podran accedir, a través de la web  www.escoladepastorsdecatalunya.cat a un formulari que ha de servir com a primera fase del procés de selecció de l’alumnat. Un cop revisades totes les sol·licituds per un comitè de persones expertes (ramaderes, pastores, tècniques del DACC, veterinàries, etc.) es procedirà a una entrevista personal d’aquelles persones que hagin passat la primera fase de selecció. Les entrevistes seran els dies 14 i 15 de desembre a l’oficina de l’Escola situada a Rialp. D’aquí sortirà la selecció d’entre 15 i 17 alumnes del curs 2024. 

La formació, ja consolidada, són sis mesos i mig per endinsar-se en el món de la pagesia i treballar la terra. Les classes teòriques es fan a Enviny, al Pallars Sobirà, mentre que les pràctiques es duen a terme arreu del territori, en finques en actiu, on de la mà de ramaders i ramaderes, consoliden els aprenentatge.Pel curs 2024 s’incorpora un mòdul d’ensinistrament de gossos per a la conducció del ramat a la pastura!

16a edició

A la pàgina web de l’Escola de Pastors i Pastores hi trobareu el calendari lectiu, el Pla Formatiu i les Bases de l’Escola.  

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 220 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×