Vielha es solidaritza amb els refugiats de Lesbos a Grècia

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Vielha es solidaritza amb els refugiats de Lesbos a Grècia

 A través d’una acció solidària organitzada pels veïns del municipi i l’ONG Ovejas Negras, s’arreplegarà roba i aliments de l’1 al 15 de maig a la Sala d’Exposicions de Vielha.

Avui, dijous 27 d’abril, s’ha presentat a l’Ajuntament de Vielha e Mijaran la roda de premsa on les veïnes Marta Álvarez i Montse Palá juntament amb l’ONG Ovejas Negras i SOS Refugiados, realitzen una recollida de menjar, roba, material de cuina i fins i tot bicicletes de l’1 al 15 de maig en la Sala d’Exposicions de Vielha.

Aquesta acció s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran que ha cedit la Sala d’Exposicions de Vielha per a facilitar tant a l’organització com als ciutadans un local al centre de Vielha. Juan Antonio Serrano, alcalde de Vielha ha declarat que “l’Ajuntament de Vielha ajudarà a en tot el que es puga ja que creiem que és el que la societat demana”.



Les imatges que ens han arribat durant tot l’hivern dels campaments de refugiats a Lesbos han sigut esgarrifoses. Molts pobles, empreses i ONG’s s’han bolcat en l’ajuda humanitària durant els últims mesos. Encara que la pitjor etapa metereológica ja ha passat, no hem d’oblidar que a dia d’avui encara queden moltes famílies en situacions inhumanes.

L’horari per a fer les donacions és de 16h a 19h. Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, animem a tots els habitants a participar en aquesta acció solidària per a ajudar a totes aquelles famílies que necessiten donacions solidàries.

Si voleu contactar directament amb les organitzadores d’aquest gran projecte solidari podeu fer-ho al 619 468 263.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.347 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×