Ja està disponible la programació de la 12a edició del FeMAP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Ja està disponible la programació de la 12a edició del FeMAP

Ja es pot consultar la programació d’una nova edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus que comptarà amb 54 concerts de 22 grups i solistes de renom. Enguany, el festival s’inaugurarà el divendres 7 de juliol i s’allargarà fins al 20 d’agost amb una edició que incorpora nous municipis i manté el nombre de concerts. Per consultar la programació podeu fer-ho a través de la pàgina web del festival.  Properament, es posaran a la venda les entrades del festival a la pàgina web i diversos punts de venda dels municipis participants.

Aquest gran nombre de concerts es podran gaudir al llarg dels 40 municipis participants del festival repartits entre Catalunya, Andorra i Catalunya Nord. D’aquesta manera, el FeMAP segueix creixent territorialment i incorpora tres nous municipis: Farrera al Pallars Sobirà, Montferrer i Castellbò a l’Alt Urgell i Sant Julià de Lòria a Andorra.El Festival segueix apostant pels Concerts amb Gust atès a la bona rebuda que van tenir en la passa edició. Aquest 2023 fins a 9 concerts es faran al migdia i oferiran una degustació de productes de km 0 inclòs al preu de l’entrada. Aquesta iniciativa va néixer per donar suport als productors i elaboradors locals dels municipis pirinencs i apostar pel desenvolupament integral del territori.

En aquesta mateixa línia hi haurà una quarantena d’activitats complementàries que es realitzaran prèviament al concert per promocionar el patrimoni local, gastronòmic, cultural i natural del Pirineu. Aquest any hi haurà activitats tan diverses com visitar diverses esglésies i conèixer la història dels municipis, passejades naturalistes o amb barca i les ja citades degustacions de productes locals, entre d’altres. Gairebé totes aquestes activitats són guiades per grans coneixedors i experts del territori.

12a edició del FeMAP
Ja està disponible la programació de la 12a edició del FeMAP
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 111 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×