Tornen 12 parades de moda i complements del mercat setmanal de la Seu d’Urgell al carrer Santa Maria i a la part alta del carrer dels Canonges

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tornen 12 parades de moda i complements del mercat setmanal de la Seu d’Urgell al carrer Santa Maria i a la part alta del carrer dels Canonges

A partir d’avui dimarts 28 de juny, 12 parades de moda i complements del mercat setmanal de la Seu d’Urgell tornaran al carrer Santa Maria i a la part alta del carrer dels Canonges, tal i com ja estaven ubicades abans de la pandèmia. Aquestes parades es van reubicar entre la plaça dels Oms i el carrer Ramon Llambart en motiu dels plans sectorials dels mercats setmanals no sedentaris.

“Tècnicament ja és viable tornar-les a reubicar al carrer dels Canonges, en ple centre històric de la Seu, sobretot per les parades amb una dimensió que no suposa un estretament del pas de vianants”, manifesta Mireia Font, tinent d’alcalde de Promoció econòmica de l’Ajuntament urgellenc. “Aquest retorn de parades al casc antic de la ciutat afavorirà la dinamització comercial del carrer dels Canonges”, afegeix Font.El mercat setmanal ha viscut des de l’inici de l’estat d’alarma diverses reubicacions per tal de complir amb les mesures Covid-19 aprovades pels plans sectorials específics dels mercats setmanals de Catalunya i poder mantenir-lo obert el màxim de temps i de parades possibles. Aquest fet va provocar, entre d’altres canvis, que els carrers Santa Maria i dels Canonges es quedessin sense parades.

Recordem però des de finals de l’any passat es va tornar a posar en marxa a la part baixa del carrer dels Canonges el Mercat de 2a Mà, ja que les dimensions de les parades són més petites de les habituals del mercat. Aquest mercat també va requerir una reestructuració per la pandèmia.

D’altra banda, els dissabtes dels mesos de juliol i agost, el mercat oferirà activitats de dinamització adreçades a les famílies.

12 parades de moda
mercat setmanal de la Seu d’Urgell al carrer Santa Maria
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 415 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×