La 11a Rialp Matxicots alça el vol amb l’obertura d’inscripcions

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La 11a Rialp Matxicots alça el vol amb l’obertura d’inscripcions

· El 19 i 20 de setembre, Rialp tornarà a ser bressol de la competició per excel·lència del Pallars Sobirà, amb quatre distàncies a escollir.

· Una incursió per l’entranyable Vall Fosca, principal novetat d’una edició que reforça el seu compromís amb el territori.

Recórrer la Rialp Matxicots és submergir-se en l’autenticitat d’un territori somiat per als amants de la natura. Una finestra oberta a la màgia del Pallars Sobirà que el 19 i 20 de setembre viurà la seva 11a edició amb novetats en els seus circuits. Això sí, amb una identitat pròpia immutable.

Després d’una darrera edició especial i diferent, on vam celebrar deu anys d’història, la #Matxicots2020 torna al model habitual dels darrers anys.

Curses de la 11a Rialp Matxicots:

· La Trail de 65 km i 5.500 m+, que tocarà sostre en els 2.883 metres del Montsent de Pallars i gaudirà d’una privilegiada visita a la Vall Fosca.

· La Marató de 45 km i 4.000 m+, amb un traçat molt alpí que passarà per Altars, Montsent, Montorroio i Picardes.

· La Mitja de 23 km i 1.600 m+, que novament oferirà un circuit vistós i divertit entre pobles i boscos.

· La Caminada d’11 km i 700 m+ per visitar la magnífica Vall d’Àssua en una distància que guanya adeptes any rere any.

Un peu a la Vall Fosca

De formació glacial, embolcallada per un reguitzell de cims que superen els 2.500 metres i amb  gairebé una vintena de nuclis rurals, la Vall Fosca configura una de les zones més entranyables i, tanmateix, desconegudes del Pirineu lleidatà. En part per això, la Rialp Matxicots 2020 en farà una visita, i donarà als corredors de la distància Trail una idea dels bells racons que ofereix. Un cop coronat el Montsent, els participants aniran fins a l’estany Gento, per després dirigir-se al refugi de Colomina i, tot seguit, pujar un clàssic com el Montorroio.

Un viatge d’allò més perifèric i espectacular pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici que portarà els corredors per exigents cims, profundes valls, boscos d’encant i pobles històrics.

Tot plegat amb la reconeixible identitat de la Rialp Matxicots, que cada any té lloc gràcies a la tasca desinteressada de l’organització i d’un nombrós grup de voluntaris del territori. En gran part per culpa d’això, la cursa ha obtingut els darrers anys diversos reconeixements, ja sigui com a una de les millors ultra trail del país, o com a exemple de voluntariat, aquest darrer de mans de la Generalitat de Catalunya.

Al març comença el compte enrere

A partir del dia 1 de març, tots aquells que ho desitgin podran assegurar-se un dorsal per a la Rialp Matxicots 2020 en alguna de les quatre distàncies disponibles. Des d’aquesta data i fins al 30 de juny, els corredors gaudiran d’un preu especial, que s’incrementarà a partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, quan es tancaran les inscripcions.

Una edició per seguir gaudint de l’esport, de la natura, d’allò que més ens agrada. Una edició per redescobrir el nostre territori. Acceptes el repte?

Tota la informació i inscripcions a http://www.turisrialp.cat/matxicots/.

11a Rialp Matxicots
11a Rialp Matxicots
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 112 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×