La Seu d’Urgell organitza un nou Taller MONEO sobre educació familiar durant l’adolescència que es realitzarà en dues sessions

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Seu d’Urgell organitza un nou Taller MONEO sobre educació familiar durant l’adolescència que es realitzarà en dues sessions

Amb el títol Educació familiar durant l’adolescència els pròxims dies 17 i 19 de febrer se celebraran a la Seu d’Urgell dues sessions incloses en els Tallers MONEO que s’adrecen a famílies d’adolescents a partir d’11 anys.

La primera, que tindrà lloc dilluns 17 de febrer, versarà sobre els factors de risc i protecció familiars en l’adolescència, mentre que en la segona, que es farà el dimecres 19 de febrer, s’explicaran les pautes educatives familiars. Totes dues sessions es realitzaran de 19 a 20.30 hores.

En la primera sessió d’aquest taller dedicat a l’educació familiar en l’etapa adolescent s’abordaran les seves necessitats i reptes, les situacions de risc (consum de drogues), com parlar d’afectivitats i sexualitat a casa i factors de risc i protecció familiar. En la segona, es donaran a conèixer pautes educatives familiars com funcions educatives i comunicació dins la família; pautes de conducta, normes i límits; pautes per a una relació positiva dins la família; i recursos per a famílies. Ambdues sessions seran conduïdes per Sònia Notario, educadora especialista en sexualitats de l’Associació Antisida de Lleida.

Inscripcions gratuïtes

Totes dues sessions es portaran a terme al CETAP, situat a la 3a planta del Centre Cultural Les Monges de la Seu d’Urgell. Per a poder-hi participar cal fer inscripció prèvia. (salut.alturgell@oficinajove.cat o trucant al 973 35 56 08), que és gratuïta. Les places són limitades.

Recordem que els Tallers Moneo són un espai de trobada entre famílies per reflexionar plegats sobre com mantenir-nos al costat dels fills i filles i com resoldre situacions de risc que es poden donar.

Aquesta xerrada s’emmarca en l’Escola de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell i està organitzada per SIAD-SAI, Ajuntament de la Seu d’Urgell, Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya, Consorci d’Atenció a les Persones i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Taller MONEO
Taller MONEO

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 234 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×