Les escoles de Bossòst, Vielha, la ZER Val d’Aran i l’institut d’Aran s’afegeixen al programa KIVA de prevenció de l’assetjament escolar

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Les escoles de Bossòst, Vielha, la ZER Val d’Aran i l’institut d’Aran s’afegeixen al programa KIVA de prevenció de l’assetjament escolar

  • A través de la iniciativa de l’àrea de benestar del Conselh Generau d’Aran, durant aquest curs el professorat d’aquests centres rebrà formacion sobre com actuar davant dels casos d’assetjament escolar

Durant les últimes setmanes, la vicesíndica i consellera d’Igualtat, Salut i Benestar, Maria Vergés, i la consellera d’Ensenyament, Angelina Cases, s’han reunit amb els equips directius de les escoles araneses per implementar-hi el programa KIVA contra l’assetjament escolar.

El projecte KIVA contra l’assetjament busca treballar no només amb la víctima i l’assetjador, sinó que vol fer veure al conjunt d’escolars que tots units poden canviar aquesta situació. Està provat que els observadors són una part clau per acabar amb el bullying i poden decidir formar part de la solució en comptes d’ignorar el problema.

Aquest projecte ha estat impulsat per l’àrea de benestar del Conselh Generau d’Aran ja que s’ha detectat que cada cop son mes els casos d’assetjament a les escoles. Amb motiu de la incorporació d’aquests centres formatius al programa KIVA, durant aquest curs el professorat de les escoles de Bossòst, Vielha, la ZER Val d’Aran y l’Institut d’Aran rebrà formació sobre com actuar davant aquests casos. La previsió és que la implementació del programa es dugui a terme el curs 2020-2021, una vegada acabada la formació.

La consellera Cases s’ha mostrat força “satisfeta per la bona acollida que hi ha hagut en els centres aranesos d’aquest programa”.

Per la seva part, la consellera Vergés afirma que “malauradament Aran no és aliè a aquesta problemàtica y per això el govern del Conselh Generau d’Aran vol contribuir a millorar la situació de les nostres escoles”. És necessari recordar que, segons les dades de Save the Children, la problemàtica de l’assetjament escolar afecta 1 de cada 10 nens a Espanya, on un 9,3% dels alumnes ha patit algun tipus d’assetjament.

programa KIVA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 203 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×