Presentació del llibre Trobairitz al Conselh Generau d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Presentació del llibre Trobairitz al Conselh Generau d’Aran
Trobairitz, són dones que escriuen poesies, que fan cantar les paraules, va explicar Cinta Arasa durant la presentació del seu llibre Trobairitz al Conselh Generau d’Aran. L’autora va estar acompanyada durant la presentació del sindic d’Aran, Carlos Barrera i de la traductora de l’obra a l’aranès Ma. José Fernández.
El sindic d’Aran, Carlos Barrera, va explicar durant la presentació que Trobairitz de l’editorial Animallibres, és un llibre d’interès com a material didàctic i escolar per a les escoles de la Val d’Aran per la seva temàtica ben relacionada amb la llengua aranesa.

[useful_banner_manager count=1]
Una història de gats, trobadors, uns jocs florals i per damunt de tot de trobairitz, les dones que escriuen poesia. La història (basada en fets reals) se situa a Occitània a l’Edat Mitjana on trobadors recitaven els poemes que homes que sabien escriure els donaven. Les dones no tenien accés a poder difondre res del que escrivien i ho feien d’amagat.
Una nit, poc abans del Gran Concurs de Trobadors del Llenguadoc, un escamot d’ombres misterioses envaeix els carrers de Tolosa. L’endemà moltes parets apareixen plenes de poemes escrits amb tinta violeta. Ni les seves autores, dones poetes fins aleshores desconegudes, en saben res. Qui deuen ser aquests petits éssers que han posat en marxa un pla per fer sentir la veu de les trobairitz?
Cinta Arasa, (Tortosa, 1978), escriu des que tenia onze anys i mai no ha deixat de fer-ho. Ha publicat d’altres llibres per a infants, “El món dalt d’una sabata”, “La lluna és dolça, Ahmed!” i “Zeineb, la primera enxaneta”.
Trobairitz, compta amb les il·lustracions d’Ignasi Blanch.

TrobairitzFluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.201 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×