Presentació del llibre La vila de Tremp, primer llibre il·lustrat de la història de Tremp de Pau Castell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Presentació del  llibre La vila de Tremp, primer llibre il·lustrat de la història de Tremp de Pau Castell

Pau Castell ha presentat el llibre infantil i il·lustrat  La vila de Tremp L’acte ha comptat amb la intervenció de l’autor i la historiador i il·lustradora Laura de Castellet.Pau Castell ha destacat que aquest és el primer llibre il·lustrat que es fa de la història de Tremp.

El llibre abasta el període històric des de la fundació de Tremp a l’edat mitjana i el seu creixement que va fer esdevenir la vila una ciutat al llarg del segles. De fet, Castell ha remarcat que a Tremp se la coneixia popularment amb el nom de la ciutat de Pallars.El llibre és fruit de la recerca en arxius i consulta bibliogràfica de les publicacions de molts historiadors trempolins que han permès que avui aquest llibre sigui un llibre de divulgació històrica sobre la ciutat de Tremp, un recull de fets històrics de més de 1000 anys.

Per la seva part, Laura de Castellet, medievalista i il·lustradora, ha explicat com ha estat el procés de creació de les il·lustracions del llibre a partir d’imatges fotogràfiques i seguint les indicacions que li facilitava l’autor pel que fa als paisatges i determinades zones urbanes de Tremp.

Es tracta d’un llibre infantil per a nens i nenes a partir de 8 anys, tot i que és també és per a tots els públics. Des d’aquesta tarda es pot trobar a els llibreries trempolines.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 971 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×