Presentació del llibre Contes que no tots ho són del geòleg Joan Rosell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Presentació del llibre Contes que no tots ho són del geòleg Joan Rosell

Joan Rosell ha presentat la seva darrera publicació, Contes que no tots ho són a la Pública Maria Barbal de Tremp. L’acte ha estat conduït per l’historiador Sisco Farràs i el filòleg Albert Puiggròs.

Rosell, a part d’escriure sobre geologia, ha portat a terme altres publicacions sobre anècdotes i aspectes de la vida que li interessaven i que sempre que se li n’acudia algun que l’encuriosia, l’anotava en una llibreta, com si els apunts fossin un veritable calaix de recordatoris. Ara, una part d’aquest recull, l’ha desenvolupat i surten a la llum en aquest llibre Contes que no tots ho són, recull que  va començar amb la malaltia del seu germà l’artista Benet Rosell. Quan  la dificultat de moure les mans no el va deixar expressar els seus sentiments amb el dibuix, i quan va començar a tenir problemes amb la parla, va decidir que el podia entretenir una estona llegint-li els relats que anava escrivint. Els darrers no va ser a temps de llegir-los-hi. Malauradament, els metges no es varen equivocar.

D’aquest recull de Contes que no tots ho són uns estan basats en fets reals, mentre que altres són pura invenció. Uns responen a la realitat, alguns altres a la ficció, i alguns més, inconscientment, a la realitat explicada amb un toc de ficció. N’hi ha que estan ambientats a Tremp i a Àger; i d’altres, a l’illa de Menorca. 

La presentació ha començat amb un poema recitat per Albert Puiggròs i acte seguit Sisco Farràs ha desgranat el llibre a partir de tres eixos temàtics: la geologia i la natura; l’hedonisme (centrat en l’erotisme i la gastronomia) i l’amistat.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.055 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×