BAGERGUE ESTRENA EL SEU MAGATZEM MUNICIPAL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

BAGERGUE ESTRENA EL SEU MAGATZEM MUNICIPAL

Aquest nou equipament municipal permetrà emmagatzemar la maquinària i materials que disposa l’EMD de Bagergue.

L’EMD de Bagergue ja disposa del seu magatzem municipal. Aquest nou equipament serà destinat per a l’estacionament de la maquinària per a la neteja de neu i l’emmagatzematge deL mobiliari urbà que a l’hivern no es pot deixar a l’exterior i també, tot el material que disposa l’Entitat Menor Descentralitzada de Bagergue

A la primavera s’acabarà l’enjardinament de la part superior, on es disposarà d’un espai polivalent per a la pràctica d’esport a l’aire lliure i amb equipaments esportius biosaludables.

Aquesta nova infraestructura s’ha erigit sobre una parcel·la municipal de 500 m2, on està ubicat l’edifici que alberga la sala social i la sala de festes de Bagergue i on se situava el parc infantil. Pel 2021 el nou parc infantil se situarà en una nova ubicació, concretament en una parcel·la que ha adquirit recentment l’EMD de Bagergue i que millorarà l’estat que presentava antigament.

El nou magatzem municipal consta d’una planta baixa amb una superfície total de 102’60m2. Amb accés per a vehicles i serveix per al magatzem per a equipament pesat, maquinària, carrosses, etc.

«L’augment de mobiliari urbà, jardineres, maquinària, materials i eines municipals feia necessari la construcció d’un nou magatzem municipal on poguessin centralitzar tot aquest material i a la vegada servir d’aparcament per a la maquinària del servei de neteja de neu. Aquesta nova infraestructura s’ha dissenyat perquè sigui el més funcional, pràctica i àgil per a les necessitats del poble ». afirma Marc Tarrau, alcalde de Bagergue.

MAGATZEM MUNICIPAL

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 59 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×