LA SEU D’URGELL JA COMPTA AMB CINC DESFIBRIL·LADORS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Seu d’Urgell és ciutat cardioprotegida, ja que compta amb un total de cinc desfdesfibriladoribril·ladors que han quedat fixats en diversos espais públics del municipi.
Aquests equips de cardioprotecció es troben ubicats a la zona esportiva municipal; a l’exterior de l’edifici del Centre Cultural Les Monges, i el tercer és un dispositiu mòbil que custodia la Policia Municipal. A més, també s’han renovat els equips que ja disposaven el Palau d’Esports i el Parc del Segre.
Aquets va ser una de les cinc propostes més votades, per part dels ciutadans urgellencs, a través del procés de pressupostos participatius d’enguany, endegat per primera vegada a la capital alturgellenca.
Com utilitzar l’equip de cardioprotecció
Respecte l’ús d’aquests desfibril·ladors, val a dir que tot el personal vinculat amb aquestes instal·lacions municipals rebran un curs gratuït de sis hores per saber com fer-lo servir en cas de necessitat. Tothom que hagi realitzat el curs de formació sobre equips de cardiorpotecció obtindrà una acreditació com a persona formada en DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic).
Aquest curs per saber fer servir correctament un d’aquests desfibril·ladors també es farà extensiu a tots els clubs esportius de la ciutat.
Els desfibril·ladors automàtics (DEA) analitzen el ritme cardíac de la víctima i, tots sols, determinen si és convenient fer-li una descàrrega elèctrica per poder recuperar el ritme normal del cor i permetre que torni a bombar la sang. Mai fan la descàrrega si no és necessària, és a dir, no hi ha possibilitat d’error. Qualsevol persona pot utilitzar-los seguint les instruccions.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,53 de 5 - 15 Vots
Carregant ... - 3.556 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×