JOCS DE TAULA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

JOCS DE TAULA

Jugues-catala

Els passats 14 i 15 de desembre va tenir lloc a Barcelona el Dau Barcelona, la segona edició de la gran festa de la creativitat en els jocs de taula.Segons els mateixos organitzadors, els jocs són l’única activitat de creació per a totes les edats en què el receptor final n’és sempre el protagonista absolut. A més, un joc és un fenomen de relació i de cohesió social vehiculat a través de la llengua.

El món dels jocs obre un ventall molt variat que abraça des del joc de taula més tradicional (com ara puzles o trencaclosques, escacs, jocs de cartes, dames, dòmino, etc.) fins a les més recents aplicacions per a telèfons i tauletes, videojocs, jocs de rol, jocs de simulació, jocs d’habilitat i jocs d’estratègia.

Destaquem especialment els jocs relacionats amb el món de la llengua: jocs de preguntes i respostes, mots encreuats, el  parauler (conegut amb les marques Intelect, Scrabble o Apalabrados), o els enigmes de l’Enigmàrius, de la mà de Màrius Serra.

Amb motiu de la visita dels Reis de l’Orient, us recordem que teniu a l’abast, a  www.termcat.cat, el Diccionari de jocs i joguines (on trobareu termes com catxerulo, tossut, gobelet, tamagotxi…)  i us convidem a veure, a youtube, el vídeo El català, una llengua per jugar!

Col·laboració dels Serveis Comarcals de Català de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,78 de 5 - 18 Vots
Carregant ... - 3.201 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×