Buñuel, “convidat” d’honor a la inauguració del Mostremp

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Buñuel, “convidat” d’honor a la inauguració del Mostremp

El film d’animació Buñuel en el laberinto de las tortugas, sobre el rodatge del documental Las Hurdes dirigit pel geni aragonès, inaugurarà aquesta tarda la 8a edició del Mostremp.

Des d’avui fins al proper diumenge, el festival Mostremp, cinema rural al Pallars oferirà una programació centrada en el cinema rural però que, com sempre, oferirà una variada oferta cultural per a tots els públics.

A més de la pel·lícula inaugural d’avui dijous, en una sessió gratuïta al cinema la Lira, fins a la cloenda de diumenge, el públic trobarà activitats per a públic infantil, destacant la caravana Puck, el cinema més petit del món, que enguany ve acompanyada de jocs al carrer, curtmetratges rodats al Pallars, les dos sessions amb els curtmetratges a concurs de la secció oficial i una nova versió de la Festa del Cinema.

Enguany, Lo Pardal Roquer i DJ Mountain posaran música a una vetllada on els assistents podran degustar la millor gastronomia trempolina, en un acte coordinat pel CAT (Comerç Associat de Tremp).

Trobareu tota la programació en aquest enllaç.

inauguració del Mostremp
Buñuel, “convidat” d’honor a la inauguració del Mostremp

Mostremp, cinema rural al Pallars, és una iniciativa de l’Associació Mostremp, Amics del Cinema de Tremp. Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Tremp

Trailer de Buñuel en el laberinto de las tortugas, film inaugural
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 303 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×