El ” Grop de conversa aranesa ” de la UdL inicia un nou curs

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El ” Grop de conversa aranesa ” de la UdL inicia un nou curs

Amb l’inici del Curs Acadèmic 2018 -2019 comença també les seves activitats el Grop de Conversa Occcitana /Aranesa de la UdL.

Per quart any consecutiu i a partir del dia 27 de setembre, tots els dijous a les 19:30 hores al Campus de Cap Pont a l’edifici del CTT de la UdL es reuneix el Grop de Conversa.
L’objectiu d’aquest grup és practicar la llengua de manera informal dins un grup de conversa conduït per un dinamitzador natiu no professional.

Amb la pràctica oral, en obert, intensiva, en format taula rodona i sense professors que facin un seguiment didàctic, es pretén que els participants perdin la por a parlar, guanyin autoconfiança i la traslladin fora de la sala d’estudi.

Les sessions són amb un nombre reduït d’assistents per sessió perquè és el més semblant a la realitat i permet una freqüència d’intervencions individuals més gran. L’activitat que és gratuïta està oberta a qualsevol persona que estigui interessada en practicar la llengua aranesa.

Aquesta iniciativa està organitzada i conduïda per l’Associació Es Paums juntament amb l’associació Volontaris pera Llengua, de l’Institut Aranès, i compta amb el suport de l’Institut de Llengues de la Universitat de Lleida i del Departament de Politica Lingüistica del Conselh Generau d’Aran.

Per a més informació contactar per email a espaums@gmail.com

Aquest any, a més del Grop de Conversa presencial es podrà practicar aranès a la Sala Virtual Bòsc de Varicauba (www.volontarisperalengua.com).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 252 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×