FORMACIÓ GRATUÏTA SOBRE HORTICULTURA ECOLÒGICA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL ORGANITZA UNA FORMACIÓ GRATUÏTA SOBRE HORTICULTURA ECOLÒGIC

El curs es realitzarà el dimarts 12 i el dijous 14 d’abril, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre. Les inscripcions cal fer-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Les places són limitades.

El Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat una formació dedicada a l’horticultura ecològica, adreçada principalment als usuaris que conreen els horts socials que disposa la ciutat, però oberta també als urgellencs que els hi pugui interessar.



La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, explica que “aquesta formació segueix la filosofia de treball del Servei Municipal de Parcs i Jardins, i la línia que la mateixa àrea va marcar pel conreu dels horts socials: no usar ni pesticides, ni llavors transgèniques, ni productes químics; tendint al màxim aprofitament dels recursos naturals”. “L’objectiu de tot això, afegeix Vives, és aconseguir una agricultura ambientalment sostenible i afavorir la salut del consumidor. De fet, però, els usuaris dels horts socials ja reben aquestes consignes, i ens ha semblat molt interessant oferir aquesta informació a la població en general”.

El curs

El curs és gratuït i s’impartirà en dues jornades de tres hores de durada cadascuna: el dimarts 12 i el dijous 14 d’abril, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, amb una hora de classe pràctica, que tindrà lloc als horts socials de la Seu, i dues hores de classe teòrica que s’impartirà al CETAP-Telecentre.

Per poder participar en aquest curs dedicat a l’horticultura ecològica cal inscriure’s prèviament a l‘Oficina d’atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc. Les places són limitades.

El programa d’aquest curs, que anirà a càrrec de l’empresa Punt Eco Agroambiental, explicarà què és i d’on sorgeix l’agricultura ecològica; els seus principis bàsics; els sistemes de cultiu; com dissenyar i planificar un hort; rotacions i associacions; les plagues i malalties en l’hort ecològic; com identificar els enemics naturals; i les plantes i la biodiversitat a l’hort.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.173 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×