L’Alta Ribagorça es promociona a la 40a edició de la Fira a Madrid

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Alta Ribagorça es promociona a la 40a edició de la Fira a Madrid

Els propers dies 22 al 26 de gener de 2020 es durà a terme la FITUR 40a edició de la fira a Madrid, on tant el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça com els alcaldes dels tres municipis hi estaran presents en la inauguració i en el mostrador de la marca Pirineus dins l’estand de Turisme de Catalunya.

Com a dades de referència, cal dir que es tracta del certamen més important d’Espanya i segon d’Europa adreçat al mon del turisme, i que l’any passat va comptabilitzar 253.490 visitants dels quals 142.642 eren professionals.

Tots els recursos naturals i patrimonials de la comarca es ficaran a l’abast dels mitjans de comunicació mitjançant un dossier que elabora anualment el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, per tal d’aconseguir un interès creixen pel Pirineu de Lleida i concretament per l’Alta Ribagorça.

Enguany es parlarà de la 7ª EDICIÓ DEL BUFF EPIC TRAIL, CAMPIONATS DEL MÓN D’SKYRUNNING del 9 al 12 de juliol a la Vall de Boí, de la finalització i condicionament del nou Centre BTT de l’Alta Ribagorça, de la nova senyalització de la via Aran-Ribagorça del Camí de Sant Jaume i de les noves instal·lacions per al tritó del Montseny al Centre de Fauna del Pont de Suert que permetran acollir uns 500 exemplars.

FITUR és la gran oportunitat de promocionar i comercialitzar destins, marques, coneixement, productes i serveis, cita clau d’una indústria turística mundial en constant renovació.

FITUR 40a
L’Alta Ribagorça es promociona a la FITUR 40a edició de la Fira a Madrid

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 120 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×