S’ACTIVA EL PRIMER ESPAI AMICC AL CENTRE HISTÒRIC DE TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’ACTIVA EL PRIMER ESPAI AMICC AL CENTRE HISTÒRIC DE TREMP

Els Espai AMICC són els aparadors de locals comercials buits, els  propietaris dels quals els cedeixen temporalment per millorar la imatge dels carrers.

Aquest desembre s’ha activat el  primer local adherit al projecte espais AMICC que lidera l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa de dinamització comercial del Pallars Jussà.

Es tracta d’un local situat al carrer de Peresall i l’empresa beneficiària de la cessió és Erm Oli d’oliva de muntanya, de Sant Cristòfol de la Vall, que ha dissenyat un aparador molt visual amb el seu producte com a protagonista i acompanyat d’imatges de gran bellesa de la zona del Montsec de Rúbies.

El projecte espai AMICC es desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya, i aquesta primera acció forma part d’una prova pilot al nucli antic de Tremp amb l’objectiu d’activar establiments comercials tancats.

Així mateix, mitjà termini està previst que aquesta acció es realitzi també a La Pobla de Segur, on actualment s’està fent el cens de locals, i a d’altres municipi de la comarca que hi estiguin interessats.

Els comerciants i propietaris interessats poden adherir-se al projecte i per a més informació poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica  de l’Ajuntament de Tremp.

AMICC és l’acrònim dels eixos sobre els quals es sustenta aquest projecte: acció, atès que és necessari emprendre accions des de la cooperació i la implicació de diferents sectors públics i privats; millora i revitalització de l’entorn urbà; innovació, a l’hora de donar una resposta compartida i coordinada per afrontar problemes nous amb solucions noves; comerç que, com a agent clau en la cohesió social i econòmica del territori, precisa el suport de l’administració. I convivència, perquè cal mantenir vives i agradables les àrees urbanes perquè siguin espai de convivència per a veïns i visitants.

ESPAI AMICC
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 225 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×