El servei d’atenció a les famílies de l’Urgell organitza una segona xerrada per famílies: “Eduquem per la convivència”
- El SAF es tracta d’un projecte impulsat per la cooperativa Quàlia dins del marc de projectes per cuidar la salut mental de famílies i joves. Aquest es va inaugurar l’octubre del 2021 arran del desè aniversari de Quàlia. – Aquest dijous dia 9 de juny organitza la segona xerrada per a famílies “Eduquem per la convivència. Quins són els errors educatius més comuns i com evitar-los” amb la psicòloga, docent i divulgadora Ursula Oberst .
- El SAF (Servei d’atenció a les famílies) vol dibuixar projectes que potenciïn que la família jugui un rol protector de la salut mental dels joves.
- El Servei d’Atenció a les Famílies es tracta d’un servei gratuït, que té com a objectiu orientar i acompanyar a les famílies vetllant per atendre les seves necessitats i inquietuds en relació amb la salut mental.
Des del SAF (servei d’atenció a les famílies) s’organitza aquest dijous 9 de juny una xerrada per a famílies “Eduquem per la convivència. Quins són els errors educatius més comuns i cm evitar-los”. La xerrada és gratuïta i oberta a tothom, serà a càrrec d’Ursula Oberst psicòloga, docent i divulgadora. Es realitzarà al restaurant El Gat, a l’avinguda de l’Onze de Setembre, s/n, 25300 Tàrrega, a les 19h.
Ursula Oberst, autora de, entre altres, “Posar límits al nen consentit”, ens parlarà sobre la importància dels límits i com aquests poden influir en la convivència familiar. A més a més, ens compartirà eines i estratègies que, de ben segur, seran de gran utilitat.
El SAF es tracta d’un projecte impulsat per la cooperativa Quàlia dins del marc de projectes per cuidar la salut mental de famílies i joves. Aquest es va inaugurar l’octubre
del 2021 arran del desè aniversari de Quàlia. El Servei d’Atenció a les Famílies es tracta d’un servei gratuït, que té com a objectiu orientar i acompanyar a les famílies vetllant per atendre les seves necessitats i inquietuds en relació amb la salut mental i dibuixar projectes que potenciïn que la família jugui un rol protector de la salut mental dels joves.
El projecte del SAF te quatre eixos principals:
Orientar i acompanyar
Des del SAF s’orienta i/o es dona resposta als familiars d’infants i joves amb inquietuds i necessitats en relació amb la salut mental.
Espais d’aprenentatge
També es creen espais de reflexió i d’aprenentatge que donen la benvinguda a la salut mental i proporcionen eines als familiar en relació aquest tema. També s’acompanya a les entitats i serveis que atenen a familiars i que tenen inquietuds sobre la salut mental. Grups de famílies
Dins del SAF hi ha un espai grupal de familiars de joves amb problemàtica de salut mental, dinamitzat per un professional, per tal de compartir les seves vivències, dubtes i estratègies amb un grup d’iguals.
Donar veu a la salut mental
Es fa difusió, a través de xarxes i a través d’un grup de difusió, d’informacions, recursos i serveis en relació amb la salut mental. Si voleu més informació sobre el SAF o sobre la salut mental ens podeu trobar a: www.lleurequalia.cat/saf , o ens podeu contactar a través del correu: saf@lleurequalia.cat
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016