TAVASCAN VIU UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA DE CERTASCAN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN VIU UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA DE CERTASCAN

La prova d’esquí de muntanya tindrà lloc aquest diumenge, 16 de febrer, i forma part de la Copa FEEC – Ferrino

Aquest diumenge, 16 de , l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan, viurà la la 28ª edició de la cursa Certascan d’esquí de muntanya.

La prova esportiva organitzada per l’Agrupe de Mataró juntament amb el Club Esquí Tremp forma part un any més de la Copa FEEC – Ferrino per equips.

La sortida i arribada de les curses se situen al Refugi de la Pleta del Prat, a la vall de Tavascan, des d’on els participants s’enfilen per completar qualsevol dels dos recorreguts existents:

Per una banda, un de 13’5 quilòmetres i 2000 metres de desnivell positiu pels sènior masculí i, per l’altra, un de 8,5 quilòmetres i 1200 metres de desnivell positiu per la resta de categories i la cursa popular.

L’organització presenta un programa en què inclou una jornada, dissabte a la tarda, per rebre als esportistes a la població de Lladorre. Allà s’entregaran els dorsals i, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc el briefng de la prova. També donaran als participants la bossa del corredor que, un any més, comptarà amb nombrosos obsequis entre els quals destaca una dessuadora dissenyada per l’empresa mataronina Faves Comptades. El cap de setmana es tancarà, després de la celebració de la cursa, amb un dinar de germanor al mateix refugi per a voluntaris i participants.

CURSA DE CERTASCAN

L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lladorre i l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 335 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×