AL TEU GUST ARRENCA ELS SEMINARIS PER A RESTAURADORS DEL 2020 AMB LA CUINA VEGANA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

AL TEU GUST ARRENCA ELS SEMINARIS PER A RESTAURADORS  DEL 2020 AMB LA CUINA VEGANA

Aquesta formació dona resposta a una demanda formulada pel propi sector hoteler.

Aquest dimarts ha tingut lloc a Tremp la primera sessió del cicle de seminaris professionalitzadors per a restauradors del 2020 i s’ha centrat en la cuina vegana i totes les possibilitats que ofereix la dieta lliure de productes animals de qualsevol tipus.

Una vintena de restauradors del Pallars Jussà han participat en aquesta formació, que ha anat a càrrec del xef Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc. En el decurs de les 4 hores de treball, els participants han elaborat fins a una dotzena de receptes a partir de diferents tècniques de cuina, com els encurtits i han aprofundit en el coneixement de diferents productes d’origen vegetal que han de cobrir a les necessitats de la dieta vegana.

Precisament, el domini de les diferents tècniques és el que aportarà valor i caràcter a cada equip de cuina quan treballi amb la gamma de productes vegetals (fruites, hortalisses, verdures, cereals, pseudocereals, llegums, fruita seca, vegetals marins i llavors, etc.) de la dieta vegana.

Aquest, com la resta de seminaris que es programen des del programa Al teu gust, aliments del Pallars, dona resposta a una demanda del propi sector i té com a objectiu millorar les seves competències i adaptar-se a les necessitats del mercat. El creixent interès per part del gran públic per diferents tipus de dietes, des de “gluten free”, paleo, flexiteriana o vegana, entre altres, suposa un repte per als professionals de la cuina, que es troben amb la necessitat constant d’actualitzar la seva oferta i adaptar-se a les noves tendències.

CUINA VEGANA
AL TEU GUST ARRENCA ELS SEMINARIS PER A RESTAURADORS DEL 2020 AMB LA CUINA VEGANA ( restauradors del Pallars Jussà )
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 59 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×