El Conselh Generau d’Aran organitza una nova edició dels concursos literaris Aran de Literatura i Mn Condò Sambeat

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran organitza una nova edició dels concursos literaris Aran de Literatura i Mn Condò Sambeat

  • Aquests premis promocionen l’ús de l’aranès a la literatura i són oberts a totes les persones interessades

El departament de Cultura i Llengua del Conselh Generau d’Aran ha convocat la XXa edició del Premi Aran de Literatura, la XXXa edició del Concurs Literari Mn Condò Sambeat i la 13a edició del Concurs de Dibuix a l’Escola.

El Concurs Literari Mn Condò Sambeat va dirigit als estudiants de 5è i 6è de primària, així com de l’ESO i Batxillerat que no hagin complert encara divuit anys. Hi ha dues categories: narració i poesia, les obres han de ser inèdites i escrites en aranès.Quant al Concurs de Dibuix a l’Escola hi ha quatre categories: de 1r a 4t de primària, 5è i 6è de primària, de 1r a 4t de l’ESO, i categoria Batxillerat i Professional. La temàtica d’enguany per a aquest concurs és “Els Bombers”.

Durant la primavera d’aquest 2020 també se celebrarà la 13a edició del Festival de Teatre a l’Escola. Enguany, l’obra serà representada per l’Escola Garona de Vielha a la Sala d’Actes de l’estudi amb els nens i nenes del Cicle Inicial.

El Premi Aran de Literatura té tres categories: poesia, narració i novel·la juvenil i va adreçat als adults de 18 anys amunt. Només s’acceptarà una obra per categoria però una mateixa persona pot presentar-se a les tres categories.

Pels guanyadors d’aquests concursos s’oferirà un premi en el metàl·lic i un diploma dependent de la categoria i es farà entrega del mateix en els dies propers a la Festa d’Aran, el 17 de juny. Les bases poden consultar-se a la web oficial del Conselh Generau d’Aran.

concursos literaris
Aran organitza una nova edició dels concursos literaris Aran de Literatura i Mn Condò Sambeat
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.061 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×