1er Concurs Cambuleta de contes infantils en pallarès

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

1er Concurs Cambuleta de contes infantils en pallarès

L’Associació Cultural Cambuleta, que té per objectiu promoure l’ús de la parla pallaresa, donar-la a conèixer i posar-la en valor, convoca el I Concurs Cambuleta de Contes Infantils en Pallarès, amb un premi de 400 €.

El termini per presentar les vostres creacions, d’una extensió màxima de 5000 caràcters amb espais, finalitza el proper 23 de juny; trobareu detall de les bases a la nostra pàgina web, esperem que us animeu a participar, podeu ser l’autor o l’autora del proper conte de la col·lecció Cambuleta!

Bases del concurs

  1. El premi és obert a tothom.
  2. S’hi pot participar amb un únic conte destinats a infants. Aquest ha de ser inèdit.
  3. El conte ha de contenir un mínim de 30 mots o expressions pallareses. A més, l’autor/a ha d’estar disposat a acceptar que es modifiqui el text original per adaptar-lo al parlar pallarès.
  4. El conte ha de tenir una extensió màxima de 5000 caràcters amb espais.
  5. S’han d’enviar en un document Word adjunt a l’adreça cambuleta@cambuleta.cat. Hi ha de constar el nom de la persona participant (el nom real, no un pseudònim) i el seu telèfon de contacte.
  6. Els contes seran seleccionats per un jurat format per 6 persones: 3 membres de l’Associació Cultural Cambuleta; Rosendo Manrique, responsable de la Biblioteca de Sort; Marta Farré, responsable de la llibreria La Singratalla de Tremp, especialitzada en literatura infantil i juvenil; i Sandra Lobón, psicopedagoga especialitzada en literatura infantil i juvenil i promotora del Festival Lo Llumener i l’associació La Contra – Contrabandistes de Lletres.
  7. El conte seleccionat rebrà un premi de 400 € i es publicarà a finals del 2020 dins la col·lecció de contes infantils Cambuleta.
  8. El termini de presentació comença el dia 23 d’abril i acabarà el 23 de juny de 2020.
  9. El premi es farà públic el 23 de juliol de 2020, dia en què està previst que es celebri la Diada de Sant Jordi excepcional d’enguany.
  10. El premi es pot declarar desert
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.089 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×