Carns de la Ribagorça promociona la carn ecològica i impulsa noves línies d’acció de cara al 2020

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Carns de la Ribagorça promociona la carn ecològica i impulsa noves línies d’acció de cara al 2020

Sota la marca comercial “Carns de la Ribagorça”, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va presentar el nou material de promoció tant per restaurants com per carnisseries on es destaca el producte ecològic.  Els 17 restaurants i les 6 carnisseries adherides al projecte van rebre el nou material que consisteix en estalvis de paper de sobretaula, targetes amb el logotip de la marca, caixetes de colors per als infants, un identificador de porta, fulletons, suports de fusta i pinxos per emplatar.  També es va presentar la nova pàgina web i les estratègies de promoció a les xarxes socials sota el hastag  #carnsdelaribagorça. Així mateix s’han creat nous canals d’informació entre els adherits i en una propera trobada es definirà la comissió integrada per un representant de cada sector: explotacions ramaderes, carnisseries i restaurants.

Quan a accions de promoció, es farà novament un sorteig de producte càrnic en les carnisseries tenint en compte la bona acollida de l’edició anterior i en el cas dels restaurants s’impulsarà un concurs a les xarxes socials. També es volen fer dues grans presentacions al 2020, una a Barcelona i l’altre a Lleida per tal d’externacionalitzar el producte a les grans capitals. Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, és un projecte motivador perquè es capaç d’unir diversos sectors i en aquest sentit no únicament s’està promocionant un producte agroalimentari sinó també el territori, els nostres productors, carnissers i restauradors.  

El projecte compta amb el suport de la Diputació de Lleida, del Consorci Leader Pirineu Occidental, l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca DARP i del Servei d’ Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Durant l’acte, els assistents també van signar manifest de suport per tal que Carns de la Ribagorça entri a formar part com a projecte singular dins la línia de promoció econòmica que impulsa la Diputació de Lleida “Xarxes Intel·ligents”

carn ecològica
Carns de la Ribagorça promociona la carn ecològica i impulsa noves línies d’acció
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 267 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×