28ª EDICIÓ DEL CONCURS JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

GENÍS COSTA PONT, DE NÍAM RESTAURANT, GUANYADOR DE LA 28ª EDICIÓ DEL CONCURS JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ

L’edició d’enguany del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, ha tingut com a ingredients secrets el xai, per l’elaboració del plat principal, i la pera de Lleida, per a les postres. El jurat ha avaluat als 14 participants, procedents de diferents restaurants i escoles de cuina de la demarcació de Lleida. S’ha proclamat guanyador el jove Genís Costa Pont del Níam restaurant (Tàrrega), per les seves creacions xai de temporada, caragols i ratafia, i com a postres, textures de pera de Lleida amb cremós de xocolata blanca a la llimona, moscatell i canyella. El segon premi ha estat per a Roger de la Torre de l’Hotel Restaurant Can Boix (Peramola), amb la presentació d’espatlla de xai, suc de caragols i groggis de Tupí i de postres, pera de Lleida amb mel, xocolata flexible i cítrics.

A més del títol que s’atorga en guanyar el premi, Genís Costa Pont gaudirà d’un sopar per a dues persones en un establiment amb estrella Michelin i una nit d’hotel. Roger de la Torre participarà en un dels cursos d’una reconeguda aula de cuina de Barcelona.Coorganitzat per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Hostaleria de Lleida, el concurs ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola on també s’ha dut a terme l’acte de lliurament de premis en el decurs d’un sopar a càrrec de 6 societats gastronòmiques lleidatanes: All Cuiners, La Xicoia, Food&Fun, la Noguera cuina, Àpat i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell.

28eangelmoncusi
JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ, DESCOBRINT NOUS TALENTS DES DE 1989. La cita anual dels joves cuiners lleidatans s’ha consolidat com un dels esdeveniments amb més rellevància i prestigi del país. Des del seu inici, a més de promoure la cuina entre els joves cuiners, potencia la cultura gastronòmica del territori lleidatà.

El jurat ha estat integrat pels xefs dels tres restaurants lleidatans amb estrella Michelin: Xixo Castaño del Malena (Gimenells), Zaraida Cotonat del Fogony (Sort), Robert Vidal de La Boscana (Bellvís) i Albert Capdevila, guanyador del JOVES CUINERS 2016 i actualment a Cal Xirricló (Balaguer). Com a jurat tècnic, Jordi Pallàs del restaurant Aimia (Lleida) i Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela (Lleida).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.527 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×