XVII Jornada InvesJove a Sort amb la participació de 120 alumnes de 1r de batxillerat, i 20 de 2n. de batxillerat dels instituts del Pallars

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

XVII Jornada InvesJove a Sort amb la participació de 120 alumnes de 1r de batxillerat, i 20 de 2n. de batxillerat dels instituts del Pallars

Més de 20 alumnes de 2n de batxillerat dels instituts de l’Alt Pirineu i Aran presenten a Sort els seus treballs de recerca.

L’INVESJOVE (Investigació i recerca a l’educació secundària) celebra la seva dissetena  edició a Sort, amb la presentació de 25 treballs de recerca de diferents àmbits del coneixement,per part dels alumnes de 4 centres de secundària de l’Alt Pirineu i Aran: INS d’Aran, INS de la Pobla de Segur, INS Hug Roger III i INS Tremp.

L’INVESJOVE pretén potenciar l’intercanvi d’experiències entre els diferents centres i poblacions de l’Alt Pirineu i Aran i, alhora, facilitar als alumnes les pautes i les estratègies per a elaborar i redactar un treball d’investigació.

A la Jornada es presenta el llibre digital Recull de treballs de recerca d’alumnes de 2n de batxillerat. que conté els treballs del curs anterior, publicats amb la col·laboració de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran.

L’acte està organitzat pels serveis educatius de l’àmbit Alt Pirineu i Aran del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. En el cas de la Jornada a Sort compta amb la col·laboració de l’institut Hug Roger III de Sort, l’Ajuntament de Sort, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran i El Parc Natural i Nacional.

Programa de la Jornada

10:00 Inauguració de la Jornada.

Parlaments

Lliurament de diplomes a l’alumnat que exposa el seu treball de

recerca.Presentació del llibre digital : Recull de treballs de recerca d’alumnes de 2n de batxillerat. Jornades InvesJove VIII a l’Alt Pirineu i Aran. A càrrec: Tècnic de l’IDAPA.

Lloc: Sala d’actes de l’institut Hug Roger III

10:30 Presentació de la tesi : el paisatge, possible origen dels topònims dels pobles del Pallars Sobirà. A càrrec de Núria Garcia Quera, escriptora de Tornafort.

11:40 Refrigeri.

12:00-13.30 Presentació de treballs de recerca per alumnes de 2n. de Batxillerat. Lloc: Aules de l’institut de Sort

XVII Jornada InvesJove
XVII Jornada InvesJove
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 79 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×