XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta Quart de final dels Pallars a Sort

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta
Quart de final dels Pallars a Sort

Amb la participació de 24 alumnes de primària i de secundària d’11 centres del Pallars

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta té com a objectiu potenciar aquesta capacitat bàsica per a l’aprenentatge. En el Quart de final dels Pallars s’hi han presentat quatre de les cinc categories existents:

  • Categoria A: Grumets vermells, alumnes de Cicle Mitjà
  • Categoria B: Grumets verds, alumnes de Cicle Superior
  • Categoria D: Corsaris, alumnes de 1r i 2n d’ESO
  • Categoria E: Tropa de Corsaris, alumnes de 3r i 4t d’ESO

Ha tingut lloc al cinema-teatre Els Til·lers de Sort i hi han participat 24 alumnes en representació d’11 centres dels dos Pallars: l’esc. Els Raiers (la Pobla de Segur), l’esc. Valldeflors (Tremp), l’esc. Vall Fosca (la Plana de Mont-ros), l’esc. Aeso (Isona), el CEIP de Tírvia, l’esc. Montsent de Pallars (Rialp), l’esc. A. Serafí Casanovas (Sort), l’esc. La Closa (Esterri d’Àneu), el col·legi M. Immaculada (Tremp), l’ins. Hug Roger III (Sort) i l’ins. de Tremp.

L’acte ha estat presentat pel Sr. Josep Balagueró, director de la ZER Alt Pallars Sobirà.

Han actuat com a jurat la Sra. Montserrat Regada, Inspectora d’Educació; la Sra. Núria Tost, del Servei Català del Consorci de Normalització Lingüística del Sobirà, la Sra. Núria Barceló i la Sra. Blanca Capdevila, del Servei Educatiu dels Pallars.

Els guanyadors han estat: Arlet Granados, de l’esc. Aeso d’Isona (Cicle Mitjà de Primària); Ramon de Moner, de l’esc. A. Serafí Casanovas (Cicle Superior de Primària); Paula Tafalla, de l’inst. Hug Roger III de Sort (Primer Cicle d’ESO); i Karol Cóndor, Clàudia Manuel i Joana Tugues de l’ins de Tremp (Segon Cicle d’ESO).

El Quart de final del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és organitzat pel Departament d’Educació, per la Fundació Enciclopèdia Catalana i pel Servei Educatiu dels Pallars. En aquesta edició s’ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, de l’Obra Social “la Caixa”, de l’Ajuntament de Sort i del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Les semifinals del Certamen tindran lloc a Mollerussa el dia 9 d’abril d’enguany, en el marc del 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil; les finals, el dia 4 de juny a Barcelona al Teatre Nacional de Catalunya.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 143 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×