XIX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.Semifinals dels Pallars a Tremp

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

XIX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.Semifinals dels  Pallars a Tremp

Vint-i-dos alumnes de nou centres de primària i secundària de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, han participat aquest 15 de març en les semifinals dels Pallars del XIX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. 

L’acte ha tingut lloc a l’Espai Cultural La Lira i l’organitzen el Dept. d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través dels Serveis Educatius dels Pallars i la Fundació Enciclopèdia Catalana. En aquesta edició, com en altres, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp.Aquest certamen té com a objectiu potenciar la lectura, com una manera de desenvolupar el gust per la lectura i l’escriptura, eines bàsiques per a l’aprenentatge. 

Com a representació institucional, ha comptat amb la presència de la Sra. M. Pilar Cases, alcaldessa de Tremp i Sra. Rosa Marsol, directora adjunta dels Serveis Territorials d’Educació a l’Alt Pirineu i Aran.  

Els/les seleccionats/des per a la final territorial en les diferents categories han estat:

Eloi Vidal Puy, de l’Escola Valldeflors de Tremp (grumets vermell, cicle mitjà de primària); Magí Sàrrias Segú, de l’Escola Els Raiers de La Pobla de Segur (grumets verds, cicle superior de primària); Paola García Cerrato de l’Escola Els Raiers de La Pobla de Segur (timoners, alumnat nouvingut de CS de Primària i 1r o 2n d’ESO);  Manuel Garrido Millan, de l’Institut de Tremp (corsaris, primer cicle d’ESO); i Ariadna Fraga Mauri – Desiré Medina Medina – Iona Robles Pallarès, també de l’Institut de Tremp  (tropa de corsaris, segon cicle d’ESO).  

Els 9 centres participants són:  per una banda, les escoles  Aeso (Isona), Àngel Serafí Casanovas (Sort), La Closa (Esterri), Els Raiers (la Pobla de Segur), Salàs del Pallars, La Vall Fosca (La Plana de Mont-Ros), Valldeflors (Tremp), per l’altra banda, els centres de secundària Institut Hug Roger III (Sort) i Institut de Tremp. 

L’acte ha estat presentat per la Sra. Susana Figuera, de l’escola Àngel Serafí Casanovas (Sort).

El jurat ha estat format per la Sra. Núria Serra Cabanas (servei de normalització lingüística al Consell Comarcal del Pallars Jussà, la Sra. Ivet Eroles Palacios (professora a l’institut de la Pobla de Segur i escriptora), la Sra. Núria Barceló Miguel (SE Pallars) i Sra. Pili Oliveres Solé (ALIC dels Pallars).

La semifinal territorial de Lleida se celebrarà al teatre l’Amistat de Mollerussa el 20 d’abril del 2023.

XIX Certamen Nacional Infantil
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 426 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×