XII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Quarts de final al Pallars del XII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

El Certamen s’ha realitzat al la Sala polivalent del Molí de l’Oli de la Pobla de Segur.

Desprès de donar   la benvinguda als assistents, l’alumnat ha llegit els textos i mentre el jurat deliberava s’ha visionat el curtmetratge Els llibres voladors de Morris Lessmore, guanyador de l’Oscar al millor curtmetratge del 2011. Per finalitzar s’ha fet el lliurament de premis i obsequis.

Ha comptat amb la participació de 22 alumnes de primària i secundària i els guanyadors han estat: Devi Villanova Oliver (Cicle Mitjà de Primària), Ares Sellart Sánchez (Cicle Superior de Primària), Joel Espinosa Herrero (Primer Cicle d’ESO) i Júlia Sullà Pham – Magda Borrell Hernández – Mercè Feliu Cuberes (Segon Cicle d’ESO).

GRUP_2 GUP-1

Hi ha participant 8 centres: Escola Els Raiers la Pobla de Segur), Escola Sant Ròc (Bossòst), Escola Valldeflors (Tremp), Escola Vall Fosca (La Plana de Mont-Ros), Col·legi Maria Immaculada (Tremp), Institut Hug Roger III (Sort), Institut la Pobla de Segur i Institut de Tremp.

L’acte ha estat presentat per la Sra. Ana Gutiérrez, professora de l’institut Hug Roger III de Sort i el jurat ha estat integrat pels professors/res Sr. Xavier Escudé Coll, (institut de la Pobla de Segur), Sra. M. Teresa Ramoneda Fité (Col·legi M. Immaculada), Sra. Sílvia Romero Galera (Servei de Català del Consell Comarcal del Pallars Jussà), Sra. Maria Tohà Dòria (Servei Educatiu dels Pallars) i Sr. Joan Valldaura Pujol (Inspector d’Ensenyament).

PARTICIPANTS

Ha tancat l’acte la Sra Assumpció Civis, regidora de l’Ajuntament de La Pobla de Segur.

Organitzat pel Departament d’Ensenyament, Servei Educatiu dels Pallars i Fundació Enciclopèdia Catalana. S’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Pobla de Segur.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.164 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×