EL PROGRAMA “VOLANDO VOY” DE JESÚS CALLEJA RODA AQUESTA SETMANA UN CAPÍTOL DEDICAT AL PALLARS SOBIRÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PROGRAMA “VOLANDO VOY” DE JESÚS CALLEJA RODA AQUESTA SETMANA UN CAPÍTOL DEDICAT AL PALLARS SOBIRÀ

El programa de televisió “Volando voy”, que dirigeix i presenta Jesús Calleja, es troba aquesta setmana rodant un nou capítol de la vuitena temporada a la comarca del Pallars Sobirà. El capítol dedicat al Pirineu de Lleida s’emetrà de cara a la propera temporada de “Volando voy” per la cadena Cuatro i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, com també de l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà.

Volando voy” compartirà amb els seus espectadors els recursos patrimonials, naturals i de turisme actiu del Pallars Sobirà, comarca pionera en activitats de turisme actiu a escala estatal, a més de traslladar a la seva audiència mitjançant diferents personatges pallaresos d’altres altres aspectes de la vida, els costums, els museus, les festes, les tradicions i l’oferta gastronòmica del territori. L’equip del programa l’integren més d’una vintena  de professionals de la productora  Zanskar Producciones, més l’helicòpter més viatger de la cadena Cuatro. L’equip va aterrar el passat dilluns dia 5 al Pallars Sobirà. Durant aquests dies han estat rodant per diferents indrets de la comarca, fins demà  divendres, dia 10 de juny. Aquest és el segon any consecutiu que el programa “Volando voy” es desplaça al Pirineu lleidatà amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. L’any passat van viatjar a la comarca del Pallars Jussà i el capítol que forma part de la setena temporada es podrà veure properament per la cadena Cuatro.

“Volando voy” és un espai d’aventures que dirigeix i presenta Jesús Calleja, que amb la complicitat dels habitants dels diferents indrets que visita fa un recorregut per la geografia espanyola des d’un helicòpter, oferint imatges espectaculars i la descoberta del territori que visiten.

VOLANDO VOY
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 71 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×