VIURE L’AUTENTICITAT DEL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

VIURE L’AUTENTICITAT DEL PALLARS JUSSÀ

L’Epicentre, l’oficina de turisme i centre de visitants del Geoparc, acull uns  tres-cents  visitants a la setmana  provinents fonamentalment de territori català.

L’oficina de Turisme del Pallars Jussà, situada a l’Epicentre,  suposa un aparador d’entrada a l’univers pallarès que ofereix una oferta variada de propostes turístiques, culturals i naturals centrades en la valorització del patrimoni de la comarca.

Des de  l’Epicentre,  espai des d’on es presta el servei turístic, els visitants tenen l’oportunitat d’ iniciar la seva experiència a través d’ un petit tast del patrimoni cultural amb audiovisuals, espais interactius i interpretatius, exposicions, tallers, entre altres.

Cada dia una quarantena de visitants tornen als orígens per a gaudir d’espais reconeguts a través de les  visites guiades al Castell de Mur; indrets únics com les Botigues Museu de Salàs; les petjades del passat al  Museu de la Conca Dellà i el Parc Cretaci  a Isona; els paisatges amb el telefèric de la Vall Fosca;  les rutes sota les estrelles per Mont-rebei;  el centre d’interpretació del  casal dels voltors;  racons del  tren dels llacs; el patrimoni paleontològic i en definitiva, indrets amb història construïts al llarg del temps i amb essència pròpia.

El Jussà a l’estiu també és símbol de festes majors, espais  per a compartir, gaudir  i viure l’acolliment de la seva gent.  Un entorn envoltat de la natura i la història i sobretot, compromès amb el turisme sostenible basat en l’aprofitament dels recursos  a través d’ activitats i itinerants orientats a potenciar l’ecoturisme.

epicentrePJ

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 301 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×