Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell a partir del 20 de juliol

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tornen les visites guiades a la Catedral de Santa Maria d’Urgell a partir del 20 de juliol

La Catedral romànica de la Seu d’Urgell reprèn les visites guiades que acosten als visitants les vicissituds de la seva arquitectura, història i principals protagonistes. Aquesta proposta de visita es realitzarà durant els mesos de juliol i agost, a partir del proper dilluns dia 20. Les visites tindran lloc de dilluns a dissabte a les 10.30 h i tindran una durada aproximada d’una hora. El seu preu serà de 8 euros i les conduiran guies de patrimoni titulades –el preu de l’entrada també inclou l’accés al Museu Diocesà d’Urgell-.

La visita ha estat plantejada com una experiència que ha de permetre als assistents  conèixer els detalls i la història de la Catedral, del claustre i de l’església de Sant Miquel. Així doncs, l’activitat està pensada per facilitar la descoberta directa de l’edifici i de les històries que s’hi amaguen.

Arran de la pandèmia de la COVID-19 i per garantir la seguretat dels visitants al conjunt catedralici, l’entrada i la sortida del recinte es realitza per la plaça del Deganat (darrere la Catedral). D’altra banda, pel que fa a les visites guiades, el nombre màxim d’assistents serà de 20 persones. Val a dir també, que s’han reforçat les mesures higièniques i durant la visita serà obligatori l’ús de mascaretes i mantenir la distància de 2 m.

visites guiades

Per gaudir de la visita es poden adquirir les entrades a l’entrada de la Catedral-Museu (per la plaça del Deganat), tot i que es recomana que es faci reserva prèvia a la web del Museu www.museudiocesaurgell.org o trucant al 973353242. La Catedral de la Seu d’Urgell ha estat inclosa en una candidatura multinacional de Patrimoni Mundial de la UNESCO, juntament amb altres monuments del Principat d’Andorra i el castell de Foix (França).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 45 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×