El Patronat de Promoció Econòmica inicia visites al territori

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Patronat de Promoció Econòmica inicia visites al territori

Comença aquest dimarts al CEEI del Pallars Sobirà a Sort, amb la intenció de donar a conèixer la institució i detectar les necessitats en aquest àmbit a les comarques de Lleida

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació (Promeco), encapçalats pel diputat responsable de l’àrea, Carles Gibert, inicia aquest setmana una sèrie de visites al territori per tal de donar a conèixer la tasca que du a terme el Patronat i per detectar les necessitats que, en matèria de promoció econòmica, hi ha a la demarcació.

Les reunions es faran a les sis seus dels Centres d’Empreses Innovadores (CEEI) repartides pel territori situats a Lleida, Balaguer, Bell-lloc, Pallars Sobirà (Sort), Val d’Aran (Casau) i Alt Urgell (la Seu d’Urgell) i estan dirigides a regidors/res i consellers/res de Promoció Econòmica de cadascun dels municipis.

Està previst que, en primera instància, les reunions se celebrin entre el 28 de gener i l’11 de febrer, i que posteriorment se’n facin altres amb tècnics locals de promoció econòmica, encara amb dates per decidir. Concretament, la primera reunió prevista per aquest dimarts 28 de gener es farà a la seu del CEEI Pallars Sobirà situat a Sort (Camí de la Cabanera, 2).

La delegació de Promeco estarà formada, a més del diputat Carles Gibert, pel director del Patronat, Ramon Boixadera; l’assessora per la Innovació i la Promoció Econòmica, Teresa Botargues, i la tècnica, Marisa Otal.

visites al territori
El Patronat de Promoció Econòmica inicia visites al territori ( consell rector de Promeco celebrat el passat mes d’octubre)

Notícies Miscel·lani

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 50 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×