ELS VINATERS DEL PALLARS VISITEN EL PRIORAT I MONTSANT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ELS VINATERS DEL PALLARS VISITEN EL PRIORAT I MONTSANT

Millorar la competitivitat del sector i estimular el treball en xarxa són dos del objectius clau de la sortida.

Aquesta setmana han tingut lloc unes jornades del sector vitivinícola del Pallars a la comarca del Priorat, en el marc del programa d’intercanvis professionals que organitza l’Ajuntament de Tremp a través d’Al teu gust, aliments del Pallars.

Concretament amb aquest intercanvi, des d’Al teu gust, aliments del Pallars es vol contribuir a millorar les competències dels empresaris i professionals del sector del vi mitjançant el coneixement d’experiències de desenvolupament en un territori de tradició vitivinícola i amb dues DO consolidades, així com potenciar la transferència de coneixements al Pallars.

Un total de deu professionals es van sumar a la proposta, que ha tingut lloc els dies 27 i 28 de novembre. En el decurs de les dues jornades, han pogut conèixer diversos models d’organització de cellers de diferents tipologies, especialment en relació a la comercialització i a la producció ecològica i biodinàmica.

Ho han fet a través de la visita i tastos a set cellers, tant de la DOQ Priorat com de la DO Montsant, així com d’una presentació de la Denominació d’Origen Montsant conduïda per responsables de la mateixa.

Igual que amb la resta de viatges i intercanvis que s’organitzen des del programa Al teu gust, aliments del Pallars – com el del sector ramader al sud de l’Aveyron o el del sector de l’oli, a la Provença, que també han tingut lloc aquest any –  es desenvolupen gràcies programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya i al cofinançament de les empreses participants.

VINATERS DEL PALLARS
ELS VINATERS DEL PALLARS VISITEN EL PRIORAT I MONTSANT per Millorar la competitivitat del sector i estimular el treball en xarxa

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 174 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×