Nou impuls al projecte VIGEOCULT, un projecte únic a Catalunya, amb la incorporació de l´historiador Xavier Costa Badia

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Nou impuls al projecte VIGEOCULT, un projecte únic a Catalunya, amb la incorporació de l´historiador Xavier Costa Badia

El Dr. Xavier Costa Badia s’ha incorporat recentment com a investigador a l‘equip professional del Geoparc Mundial de la UNESCO Orígens, participant de forma activa i exclusiva en el projecte de realitat virtual VIGEOCULT, documentant i fent recerca sobre el ric i divers patrimoni cultural del nostre territori.

El projecte VIGEOCULT té com a objectiu investigar sobre el patrimoni geològic, paleontològic i cultural del Geoparc Orígens, per tal d’aportar un relat acurat que permeti explicar l’evolució de la Terra, els éssers vius que l’han habitat i el llegat històric que s’ha preservat. Mitjançant experiències immersives es reconstruirà la formació dels Pirineus, com eren els darrers dinosaures que van viure a Europa, així com el patrimoni cultural del territori gràcies a la utilització de tècniques de realitat virtual i augmentada.Aquest projecte, per la seva naturalesa, és únic a Catalunya. VIGEOCULT s’emmarca en el programa del Ministeri de Ciència i Innovació,  i compta amb fons de la Unió Europea Next Generation EU. A més, està participat pel grup de recerca Geomodels de la Universitat de Barcelona, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, l’empresa Digivisión i el Geoparc Orígens.

L’experiència i el coneixement de la matèria per part del Dr. Xavier Costa Badia, graduat en Història, màster en Cultures Medievals i doctor en la mateixa especialitat per la Universitat de Barcelona, faran de VIGEOCULT un projecte ben documentat, diferencial, sòlid i d’interès per especialistes i visitants del nostre territori.

VIGEOCULT
Xavier Costa Badia a l’oficina tècnica del Geoparc Orígens.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 491 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×