Alberto Vinagre i Ana Maria Carreres, vencedors de l’11ena edició de l’Ultra Trail Valls d’Àneu, de 96 km i 7.160 metres de desnivell

• Jordi Martinez i Ester Casajuana han estat els primers en creuar la meta de la Trail Valls d’Àneu, de 53 km i 3.190 metres de desnivell

• Les primeres posicions de la Sky Race Valls d’Àneu, de 23km, han estat per Arnau Cases i Heura Piñol

• L’11ena edició de la cursa ha posicionat de nou les Valls d’Àneu com a nucli de la natura i l’esport

Les Valls d’Àneu ha acollit aquest cap de setmana l’11ena edició de l’Ultra Trail Valls d’Àneu (Memorial Edu, Just i Quique), prova que s’ha consolidat com a referent de les curses d’alta muntanya.

L’Ultra Trail Valls d’Àneu, de 96,7 km i 7.160 metres de desnivell i coneguda popularment com la ‘indòmita’ per la seva tecnicitat i dificultat, va arrencar la mitjanit de divendres a dissabte i s’ha tancat  diumenge a les 8 del matí. La primera posició en categoria masculina ha estat per Alberto Vinagre Cruz, amb 16:14:56. Completen el podi Pepelu Ballester i Unai Dorronsoro. En categoria femenina la primera en arribar a la meta ha estat Ana Maria Carreres Tortosa (25:43:40), seguida per Teresa Font i per Marta Batalla.

A banda de l’Ultra aquest cap de setmana també s’han celebrat en el marc de la competició dues proves més. La primera, la Trail Valls d’Àneu, de 53,90 km i 3.190 metres de desnivell. El tret de sortida va ser dissabte a les 06:00 al Port de la Bonaigua i va compartir part del recorregut amb l’Ultra Trail fins arribar a la meta a Esterri d’Àneu.

La segona prova és la Sky Race Valls d’Àneu, que s’incorpora per primera vegada a la competició i que consta de 23,40km i 1.730 metres de desnivell. La Sky Race Valls d’Àneu va començar dissabte a les 08:00 d’Esterri d’Àneu i va recórrer per les Planes de Son i el coll de Botiero a Espot fins a tornar a Esterri d’Àneu.

Ahir diumenge es celebra la marxa popular, de 12 km i que cada any aglutina famílies completes en una caminada per descobrir els pobles i voltants de Les Valls d’Àneu.

Sortida-Ultra-Trail-Valls-d'Àneu

Podi Masculí Ultra Trail Valls d’Àneu (96 km):
1r – Alberto Vinagre Cruz (16:14:56).
2n- Pepelu Ballester Gomez (16:22:41)
3r- Unai Dorronsoro Garmendia (16:56:35)

Podi femení Ultra Trail Valls d’Àneu (96 km):
1ra – Ana Maria Carreres Tortosa (25:43:40)
2na- Teresa Forn Munne (26:54:12)
3ra- Marta Batalla Trilla (27:04:41)

Podi masculí Trail Valls d’Àneu (53 km):
1r- Jordi Martinez Moreno (06:34:37)
2n- Roberto Gil Lopez (06:53:03) / Unai Vallejo Delcan (06:53:03)

Podi femení Trail Valls d’Àneu (53 km):
1ra- Ester Casajuana Reyes (08:19:50)
2na- Marta Muixí Casaldàliga (08:21:23)
3era- Verónica Zaragoza Pérez (08:45:37)

2na-Irene Anton Sales (04:13:50)
3era- Amaia Sagastibeltza Zabaleta (04:17:32)

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots