EN UNA SETMANA LES VEÏNES DE TREMP HAN FABRICAT I REPARTIT 500 MASCARETES

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EN UNA SETMANA LES VEÏNES DE TREMP HAN FABRICAT I REPARTIT 500 MASCARETES

En aquests moments les voluntàries ja han iniciat la fabricació d’una segona tongada de mascaretes “made in Tremp”.

Davant la manca de material de protecció contra el COVID-19 i les diverses iniciatives  de les veïnes de Tremp per fabricar mascaretes de roba, l’Ajuntament va decidir gestionar tant les peticions com els oferiments.

Des de llavors personal de l’Ajuntament en fa la coordinació i el seguiment, evitant que la gent surti de casa i assegurant que es passin els controls sanitaris pertinents. Inicialment es va fer una crida a les persones que tenen màquina de cosir per tal que, si ho desitjaven, poguessin confeccionar mascaretes protectores de cotó per a ús no sanitari. Simultàniament es van difondre per xarxes  les recomanacions del Departament de Salut, i un prototipus de patró per fabricar les mascaretes, amb dues capes i un orifici entre elles per poder-hi afegir algun tipus de filtre, paper de forn en la majoria de casos.

Atès que la finalitat no era que fossin utilitzades per serveis mèdics es va  contactar amb responsables de la Residència de la Fundació Fiella perquè en validessin el disseny, sent aquesta una de les primeres entitats en acollir-se a l’oferiment.

Durant el procés s’ha seguit un  treball en cadena de tallat amb els patrons, cosit posterior i neteja a la tintoreria. Tot plegat ha permès tenir en poc temps 500 mascaretes disponibles que  s’han repartit a entitats com la Residència, empreses vinculades als serveis sanitaris, comissaria dels mossos d’esquadra, treballadors municipals i particulars que ho han sol•licitat.

Les darreres entregues de mascaretes les han realitzat treballadors de Correus, després de l’oferiment fet pel cap de l’oficina de Tremp.

En aquests moments les voluntàries ja han iniciat la fabricació d’una segona tongada de mascaretes “made in Tremp”.

Recordem que per qualsevol dubte referent a la confecció  o petició s’ha habilitat el següent correu electrònic: infocovid19@tremp.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 73 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×