VALORACIÓ POSITIVA DE LA SETMANA SANTA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

VALORACIÓ POSITIVA DE LA SETMANA SANTA

Seguint la tendència que ja es va viure el passat Nadal amb les restriccions de mobilitat, la Vall de Boí ha tingut una ocupació molt alta sent el destí escollit de molt catalans i catalanes.

Aquesta Setmana Santa s’han atès presencialment 1.100 persones a l’oficina de turisme, i s’ha donat resposta a quantitat de peticions per altres vies i canals d’informació. Tenint en compte les noves tecnologies, cada cop més es diversifiquen els canals d’informació i distribució d’aquesta. En aquest sentit augmenta l’atenció a consultes telefòniques, a través de WhatsApp, de les xarxes socials i de la pàgina web, que ha incrementat en un 300% les visites en aquests dies festius i també a través de codis Qr facilitats als establiments turístics i que donen accés a la informació directa.

Entre les procedències ateses presencialment i com era de preveure per la situació actual el turisme ha estat  de proximitat, Barcelona i Lleida principalment.

De les activitats sol·licitades, destaca el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant  Maurici, juntament amb el producte senderisme pels camins històrics, és a dir, productes de contacte amb la natura. Però també destaca l’interès pel conjunt romànic Patrimoni Mundial i les visites guiades organitzades pel Centre de Romànic.

VALORACIÓ POSITIVA
VALORACIÓ POSITIVA DE LA SETMANA SANTA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 86 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×