A FITUR 2019 La Val d’Aran rep el Premi “Millor Viatge d’Aventura 2019” atorgat per la revista Oxígeno

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×


A FITUR 2019 La Val d’Aran rep el Premi “Millor Viatge d’Aventura 2019” atorgat per la revista Oxígeno

Torisme Val d’Aran participa un any més a FITUR la fira internacional del turisme a Madrid que s’allargarà fins el proper 27 de gener i que enguany arriba a la 39a edició com una de les fires més importants del sector a nivell mundial i com referent del mercat llatinoamericà.


FITUR reuneix 870 expositors procedents de 165 països. La Val d’Aran participa a la fira dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme.


La sostenibilitat, l’especialització i la tecnologia son els fils conductors de FITUR 2019 amb una oferta d’alta qualificació orientada a la millora de la gestió turística, el contacte professional, la promoció de les destinacions i les experiències del viatger, que aquest any presenta una nova secció destinada al turisme cinematogràfic.


La consellera de Turisme d’Aran, Anna Díaz, ha participat a la inauguració de l’estand de Catalunya a FITUR juntament amb el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, entre d’altres.


La consellera Anna Díaz, Anna Díaz, ha destacat un cop més que “amb la implantació del Sistema de Turisme Responsable i l’obtenció del certificat Biosphere, la Val d’Aran continua avançant cap a un nou model de desenvolupament turístic basat en els principis de la sostenibilitat, la diversitat cultural i la responsabilitat social, aspectes tots ells destacats de l’edició de FITUR 2019, la qual cosa contribueix al fet que la Val d’Aran sigui una destinació turística basada en el respecte i la promoció del seu ric patrimoni i de la seva cultura junt amb el medi ambient i la responsabilitat”.


Anna Díaz, ha aprofitat la visita a FITUR per entrevistar-se amb l’alcalde del municipi d’Aller, David Moreno Bobela. El municipi d’Aller a Astúries organitza la fira monogràfica dedicada als esports de neu i de muntanya Nevaria en la que fa anys hi participen Torisme Val d’Aran i Baqueira Beret. La vall d’Aller, que te algunes similituds amb la Val d’Aran, compta amb l’atracció de l’estació d’esquí de Fuentes de Invierno  que ha suposat un espectacular creixement del sector turístic en els darrers anys, i una important oferta de paisatge, senderisme, rutes de muntanya, esports d’hivern i una rica gastronomia, a més del Camí de Sant Jaume Allerano, antiga Ruta de Pelegrinatge.


És per aquest motiu que l’alcalde i altres representants del Concejo de Aller visitaran la Val d’Aran la pròxima primavera per mantenir un intercanvi d’experiències amb els responsables turístics i empresaris de l’Aran.


Premi “Millor Viatge d’Aventura 2019”
La revista Oxígeno ha lliurat en el marc de FITUR, dels seus premis al “Millor Viatge d’Aventura 2019”. Un guardó amb el qual es premien les destinacions i propostes que combinen esport i naturalesa més atractius i innovadors per a aquest nou any. Sud-àfrica com destí internacional i la Val d’Aran com destí nacional reben aquest premi.


El premi al Millor Viatge Oxígeno 2019 en territori nacional ha estat per a la Val d’Aran. En la seva valoració Oxígeno destaca que “Aquesta vall atlàntica del Pirineu sembla especialment modelada per gaudir de la natura en estat pur i dels esports outdoor, tant a l’estiu com a l’hivern. La seva especial orografia -una vall envoltada d’imponents muntanyes amb cims de més de tres mil metres i neus perpètues, els seus boscos, els seus verds prats- és un terreny ideal per practicar l’alpinisme, el trekking, la bicicleta de muntanya, el ràfting, el parapent … i a l’hivern esquí alpí i de muntanya, raquetes, múixing … Si a això li sumem la seva riquesa cultural, la seva singularitat idiomàtica, la bellesa de la particular arquitectura dels pobles de la vall, la seva rica gastronomia … la Val d’Aran es fa una destinació imprescindible per als cercadors de “Oxígeno”.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 158 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×