UNAI FELIU GARCIA jove actiu del Pirineu de Lleida

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Unai Feliu Garcia – Llarvent – El batlliu de Sort – Pallars Sobirà

unai1   Hola!.

Soc l’Unai Feliu Garcia, visc en un poble del batlliu de Sort que es diu Llarvent al Pallars Sobirà. M’encanta l’hivern i tot el que te a veure amb la neu.Vaig començar a esquiar de petit, als quatre anys. Els meus pares ja de petit em varen potenciar la passió per l’esquí.

Els primers quatre anys vaig fer tecnificació i després em vaig passar al freestyle que era el que a mi m’agradava, més que altres modalitats. Vaig tots els caps de setmana a esquiar a Port-Ainé i algun dia quan neva molt m’en vaig a Tavascan a fer freeride. El dissabte vaig a fer classes particulars amb un entrenador i el diumenge fem classes tots junts amb els companys del club de freestyle de l’Associació Esportiva Pallars (AEP) al snowpark de Port-Ainé.

unai2 unai3

Als nou anys vaig fer la primera competició de freestyle a Cerler quedant en primera posició. L’any següent vaig presentar-me a totes les competicions que vaig poder arreu del Pirineu (Andorra, França i Catalunya).

Aquest any, temporada 2013-14, vaig començar la temporada amb una competició a Andorra on vaig quedar primer, al 360extrem; després vam anar a la Molina que vaig quedar 2n, després a Grau Roig on vaig fer 1r i finalment al Rarter on també vaig quedar 1r. A meitat de Març fem la última competició a Baqueira Beret.

unai4 unai5

En un futur m’agradaria viure de l’esquí com a entrenador d’un club o monitor d’una escola i així poder fer una feina que a mi m’agrada molt, a part s’em dona bastant bé aquest esport.

Aquest any per primer cop el Freestyle ha estat olímpic, això és una bona noticia ja que dóna a conèixer aquesta modalitat d’esquí a tot el món. A més cada dia hi ha mes joves que el practiquem.

No em fa por el risc. M’emociona aquest esport, la sensació i el fet de volar. La llibertat de fer els trucs que jo vull. També he fet molts amics en les competicions. Es divertit, emocionant i arriscat però jo aconsello que el proveu perquè us agradarà molt.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,86 de 5 - 7 Vots
Carregant ... - 2.527 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×