UN NOU EMPRENEDOR EN CONSULTORIA I SERVEIS TECNOLÒGICS S’UBICA A LES INSTAL·LACIONS DEL CEI

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

UN NOU EMPRENEDOR EN CONSULTORIA I  SERVEIS TECNOLÒGICS S’UBICA A LES INSTAL·LACIONS DEL CEI

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol,  entrega les claus d’un despatx del  viver d’empreses del CEI,  a un dels candidats al Premi Jove Emprenedor/a 2019.

Guillem Pedra, fundador de l’empresa Totook, especialitzada en processos de digitalització empresarial i assessorament informàtic, ha estat el  guanyador d’ una estància gratuïta de sis mesos  als despatxos del Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà.  

En l’edició d’enguany del Premi Jove Emprenedor/a, a banda  de la dotació econòmica al guanyador del projecte, també es sortejava aquesta estància entre els i les participants.

Per la seva banda, Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha comentat que desenvolupar l’activitat laboral en aquestes instal·lacions afavoreix, entre altres,  la creació d’una xarxa de professionals, de la comarca,  propera,  que estableix sinèrgies de treball compartit. 

El CEI ofereix despatxos a emprenedors/es  en règim de viver d’empreses i en l’actualitat, donada la situació actual per la Covid19, ha complementat els seus serveis per acollir també a professionals en situació de teletreball i així,  poder desenvolupar la seva activitat laboral des de la comarca del Pallars Jussà.

UN NOU EMPRENEDOR
UN NOU EMPRENEDOR EN CONSULTORIA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 67 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×