La Seu d’Urgell inicia aquesta setmana les prop de trenta activitats solidàries a favor de La Marató de TV3

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Seu d’Urgell inicia aquesta setmana les prop de trenta activitats solidàries a favor de La Marató de TV3

La Seu d’Urgell inicia aquesta setmana els actes solidaris a favor de La Marató de TV3. En la seva 27a edició, que se celebrarà aquest pròxim diumenge 16 de desembre, està dedicada al càncer amb el lema ‘La investigació dóna vida’. Al respecte, la regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Montserrat Bonet, ressalta que “és important investigar i trobar mètodes per a diagnosticar el més aviat possible i així poder aplicar tractaments més eficaços i augmentar la supervivència de les persones que pateixen aquesta malaltia”. Al respecte, Bonet remarca que “ens els darrers anys la supervivència ha crescut en un 7% i la mitjana d’aquesta supervivència actualment es troba al voltant del 55%”. Bonet afegeix que “cal aconseguir que el càncer no mati i que aparegui com més tard millor”.

Marxa nòrdica i taller de perfums

La primera activitat popular -de les prop d’una trentena que hi ha organitzades a la capital de l’Alt Urgell en favor d’aquest programa televisiu solidari- es realitzarà avui dilluns 10 de desembre, i anirà a càrrec de l’Associació Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus que organitza dues sortides solidàries, a les 16 i a les 20 hores, des de l’estació d’autobusos de la Seu. Aquesta associació esportiva repetirà la seva aportació solidària el dissabte 15 de desembre, amb una sortida des d’Organyà.

El programa d’actes pro La Marató de TV3 seguirà aquest pròxim dimecres 12 de desembre, amb un taller de perfums ‘Crea el teu propi perfum solidari’, a càrrec de BeYou Perfums i la UBSU, que es realitzarà a les vuit del vespre, a l’Espai Ermengol. També es podrà fer una aportació com a ‘fila 0’ a les guardioles que hi haurà als establiments comercials associats.

Plaça Catalunya, el centre de les activitats solidàries per aquest diumenge

Davant de les nombroses activitats que la Seu d’Urgell celebrarà per aconseguir fons per a la investigació del càncer, Montserrat Bonet remarca que “la ciutat, un any més, es bolcarà en aquesta mobilització per col·laborar amb La Marató de TV3”. La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ressalta “la diversitat d’activitats de diferent caire durant aquests dies organitzades per entitats, associacions i col·lectius del nostre territori i que convidem a tothom a participar-hi, i sumar-nos a la gran festa de la solidaritat de Catalunya”.

Val a dir que la jornada amb el major nombre d’actes serà diumenge 16 de desembre, el mateix dia que té lloc el programa televisiu de La Marató, i que es concentraran a la plaça Catalunya de la Seu d’Urgell.

ACTES SOLIDARIS La Marató de TV3

 • Bar Dandy pro Marató de TV3. Urna solidària pel càncer. Fins el dia 17 de desembre .

DIA 10 DE DESEMBRE

 • Sortida de marxa nòrdica pro Marató de TV3 a càrrec de l’Associació Nòrdic Walking – Nòrdic Esports. Sortida a les 20h de l’estació d’autobusos.

DIA 12 DE DESEMBRE

 • Taller de perfums. Crea el teu propi perfum solidari. A càrrec de BeYou Perfums i la Unió de Botiguers. A l’Espai Ermengol. A les 20h. Fila zero a les guardioles dels establiments associats.

DIA 13 i 15 DE DESEMBRE

 • Rifa solidària pro Marató de TV3, a càrrec de la Fundació Sant Hospital. Al Carrer Major 66. Premis a l’instant!

DIA 14 DE DESEMBRE

 • Trobada esportiva pro Marató TV3. Multi activitats. A càrrec del Consell Esportiu de l’Alt Urgell. A la pista polivalent. De 17h a 18,30h.

DIA 15 DE DESEMBRE

 • Matinal d’activitats pro Marató TV3 al Centre Esportiu Esquitx. Portes obertes. Bodypump, bodycombat, bodybalance, spinning, ioga, pilates, aiguagym, juijitshu. De 10h a 14h. Donatiu 3€.
 • Cercavila i ballada de gegants i grallers: Associació de geganters de la Seu d’Urgell. Mercat i carrers de la ciutat. Durant tot el matí.
 • Llums màgics pro Marató TV3. Activitats, tallers, música i berenar solidari. Plaça del Codina a les 17,30h. a càrrec de: Unió de botiguers (UBSU).
 • Concert de Nadal pro Marató de TV3. A les 20h a Sant Domènec, a càrrec de l’Orquestra de Cambra Cadí. Preu 10€

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE AL MATÍ

 • Campionat de petanca pro Marató de TV3. A les pistes municipals de Petanca a les 10h. organitzat pel Club de Petanca La Seu.
 • De les 11h a les 14h a la Plaça Catalunya
 • Venda de llibres i joguines de segona mà: AMPA la Salle
 • Parada informativa: Associació contra el Càncer
 • Parada informativa: FibroLleida Alt Urgell
 • Xocolata i coca, venda anticipada de tiquets : Associació urgellenca de dones i Associació de dones i confraresses
 • Ballada de Sardanes (cd): Amics de la sardana
 • Fes-te diable per una estona: Associació de diables de la Seu d’Urgell
 • Passejada amb moto: Policia Municipal
 • Observació solar: Agrupació Astronòmica de La Seu d’Urgell (AASU)

 Venda de productes típics del Marroc: Comunitat Musulmana 

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE A LA TARDA

 • Rolling Disco, entrada per la Marató de TV3 a càrrec del Club de Hoquei Cadí de les 17h a les 20h. A la pista polivalent.
 • Quinto popular pro Marató. Al gimnàs del Col·legi La Salle organitzat per l’Associació urgellenca de dones i L’Associació de dones i confraresses. A les 17h.
 • Berenar popular a l’Esplai de la gent gran a càrrec de l’Esplai de la Gent Gran. Pa amb tomàquet, pernil, vi i ball. A les 18,30h. Preu 5 €

DIA 6 DE GENER

 • Concert de Reis pro Marató de TV3. A les 18h a la Catedral, a càrrec de la Coral Signum.

marato2018

EN CAS DE MAL TEMPS, ELS ACTES DEL DIUMENGE DIA 16 AL MATÍ, ES FARAN ALS PORXOS DEL CARRER MAJOR

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 310 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×