TREMP EXPOSA LES EINES DE TONELER

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

RECREACIÓ D’UN TALLER ARTESÀ DE TONELER A TREMP GRÀCIES A LA CESSIÓ D’UN PARTICULAR

El senyor Mariano Mir ha cedit diversos estris d’artesà toneler que seran exposats a l’espai museístic del Casal del Pare Manyanet de Tremp.
Ahir dimecres 17 de febrer, va tenir lloc la formalització de la cessió d’un seguit d’eines i estris de l’artesà toneler de Tremp Mariano Mir a la ciutat.  Tot aquest material es conservarà exposat a l’espai museístic Casal Manyanet de Tremp, que actualment gestiona el Consell Comarcal del Pallars Jussà gràcies a la signatura d’un conveni amb la congregació dels Fills i Filles de la Sagrada Família.

tonelerAixí, s’ha previst l’habilitació del soterrani d’aquest espai per a la recreació del taller del toneler, fet que permetrà posar en valor i donar a conèixer un ofici molt relacionat amb el conreu tradicional de la vinya a la Conca.

Mariano Mir va completar aquesta cessió amb la d’un seguit de miniatures de la seva autoria, algunes de les quals quedaran instal·lades en aquest mateix espai i altres a l’Epicentre.

La instal·lació podrà visitar-se a partir del  proper dimecres a les 5 de la tarda, activitat que s’inclou dins del programa Biblioteques amb DO “Lletres i vins 2016”, que organitza la Biblioteca Pública Maria Barbal.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.331 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×