TREMP ES SUMA A TRAVÉS DEL COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP (CAT) A UNA INICIATIVA AMB COMERÇOS DE TOT CATALUNYA PER FER FRONT AL CONFINAMENT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP ES SUMA A TRAVÉS DEL COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP (CAT) A UNA INICIATIVA AMB COMERÇOS DE TOT CATALUNYA PER FER FRONT AL CONFINAMENT

El CAT entra a formar part d’aquesta iniciativa amb el suport de l’Ajuntament de Tremp que, juntament amb dotze associacions de comerciants més, han creat un directori digital on s’ofereixen productes a domicili.


Tremp entra a formar part de SlowShopping.cat, una iniciativa articulada pel Sant Cugat Comerç amb l’objectiu inicial de reaccionar positivament el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l’economia del país.

Per fer-ho possible, el portal posa a disposició de tots els clients interessats, les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili. Sant Cugat Comerç i l’associació PEUC són els impulsor de la iniciativa i asseguren que “és una acció solidària amb els comerços de proximitat de les ciutats i pobles de Catalunya”.

En el cas de Tremp, mentre duri l’estat d’emergència sanitària i el confinament per part de la major part de la població i d’acord amb els responsables de l’associació de comerciants, la participació a la plataforma s’obre a tots els comerços del municipi, associats i no associats. Aquest acord s’ha pres per donar una resposta solidària a tot el teixit empresarial local i amb el benentès que una vegada es torni a la normalitat, els establiments no associats que no es vulguin donar d’alta al CAT deixaran de gaudir-se del servei que ofereix aquesta plataforma.

El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus. Molts negocis han tancat o han reduït la seva activitat al mínim, i segons Jesús Carballo, un dels impulsors de la campanya, “hem de pensar solucions imaginatives per fer front a la crisi, i aquesta és bona per a tothom ja que els clients poden seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa”.

TREMP ES SUMA

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa.

La campanya s’ha iniciat amb una dotzena d’associacions de comerciants catalanes però qualsevol associació de comerciants s’hi pot adherir contactant directament des del portal de Sant Cugat Comerç o SlowShopping.cat.

DIRECTORI DIGITAL: http://adomicili.slowshopping.cat/

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 89 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×